Prioritera alkohol framför vänner?

Enda sedan jag började träna på egen hand och inte i ett lag har jag haft det problematiskt att våga säga nej till vänner för att träna. När jag är på besök här i Stockholm några veckor så vill jag gärna hinna träffa så många av mina vänner som möjligt. Att då boka in att ses över ett glas, eller ses över huvudtaget innan jag ska träna gör det omöjligt för mig att komma iväg till gymmet sen. Men bokar jag in en träff efter är jag oftast för trött. Jag hatar att det är såhär för jag vill inte känna att jag prioriterar träning framför mina vänner. Jag är inte en sån där som har en ”ledig kväll” utan någon att hänga med, eller utan något jobb att ta tag i. Så då blir det alltid att man måste prioritera, och där har träningen hamnat sist i flera flera månader. Men ikväll har han och jag bestämt oss för att avboka allt, laga min favvo sallad och bara ta det lugnt. Mina tjejkompisar ifrån Göteborg kommer nämligen hit imorgon så lär ju bli utgång på lördag om jag känner dom rätt. Här över skådar ni en frukost jag åt i veckan. Idag äter jag Toffee-kvarg som är det bästa jag vet till frukost, efter havregrynsgröt. Okej jag MÅSTE till en optiker i veckan, jag hade det problematiskt med att ens skriva det här inlägget via mobilen för jag inte ser ett skit.

 1. Hej Ellinor! Jag är 17 år och tycker verkligen om dig och din blogg. Måndagspepp lyssnar jag självklart också på varje vecka och jag känner igen mig så mycket i dig!! Samma värderingar, åsikter och tankar. Jag ville gärna mejla dig för jag har sån jävla prestationsångest och vet inte vad jag ska göra. Det gäller hur jag ska vara, i skolan men speciellt på handbollsplanen. Jag är duktig och får mycket beröm och får spela nästan 60 minuter varje match, så man borde ju tycka att jag borde vara nöjd med mig själv. Men jag får sån ångest efter en match då jag inte varit helt i fokus och jag mår verkligen dåligt då. Jag vill inte skriva allt här i en kommentar men kan inte du mejla mig eftersom jag inte har din mejl, så kan jag förklara mer och få dig att förstå hur det är för mig, hade hjälp mig så mycket 😊

 2. Hej Ellinor! Jag är 17 år och tycker verkligen om dig och din blogg. Måndagspepp lyssnar jag självklart också på varje vecka och jag känner igen mig så mycket i dig!! Samma värderingar, åsikter och tankar. Jag ville gärna mejla dig för jag har sån jävla prestationsångest och vet inte vad jag ska göra. Det gäller hur jag ska vara, i skolan men speciellt på handbollsplanen. Jag är duktig och får mycket beröm och får spela nästan 60 minuter varje match, så man borde ju tycka att jag borde vara nöjd med mig själv. Men jag får sån ångest efter en match då jag inte varit helt i fokus och jag mår verkligen dåligt då. Jag vill inte skriva allt här i en kommentar men kan inte du mejla mig eftersom jag inte har din mejl, så kan jag förklara mer och få dig att förstå hur det är för mig, hade hjälp mig så mycket 😊

 3. Hej Ellinor!
  För ett tag sedan skrev du att du gjorde laserbehandling för att ta bort håret på benen. Jag undrar om du fortsatte med behandlingen, och hur det går, samt hur många gånger du behövt göra det. Har nämligen själv funderat väldigt mycket på att göra det själv, så skulle vara riktigt intressant att veta hur det har gått! Kram

 4. Hej Ellinor!
  För ett tag sedan skrev du att du gjorde laserbehandling för att ta bort håret på benen. Jag undrar om du fortsatte med behandlingen, och hur det går, samt hur många gånger du behövt göra det. Har nämligen själv funderat väldigt mycket på att göra det själv, så skulle vara riktigt intressant att veta hur det har gått! Kram

 5. Gillar din blogg, den är så ärlig och det finns då så mycket att relatera till. Fortsätt med det!! Sedan till något helt annat, vem är "han"? Är det en nära vän som du bor ihop med?

 6. Gillar din blogg, den är så ärlig och det finns då så mycket att relatera till. Fortsätt med det!! Sedan till något helt annat, vem är "han"? Är det en nära vän som du bor ihop med?

 7. Hej Ellinor! Har följt dig ett bra tag nu, och vet att du brinner för att göra den psykiska ohälsan mindre tabu-belagd. Skulle därför uppskatta massor om du vill läsa mitt inlägg om just psykisk ohälsa, och kanske lämna en kommentar! Hade betytt massor!

 8. Hej Ellinor! Har följt dig ett bra tag nu, och vet att du brinner för att göra den psykiska ohälsan mindre tabu-belagd. Skulle därför uppskatta massor om du vill läsa mitt inlägg om just psykisk ohälsa, och kanske lämna en kommentar! Hade betytt massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi