9 tjejkompisar vi hatar

”9 tjejkompisar som man hatar” heter dagens avsnitt av Måndagspepp. Hon som alltid bara pratar om sig själv bland annat… Jag berättar om mitt största vänskapsproblem just nu och att man faktiskt inte måste radera vänner som inte finns där till 100%. Och sen lite självanalys och om varför jag inte släpper in människor. Hur jag är uppbyggd av lager och att folk tror jag är känslokall. 

Vi betar av en del alltså. Lyssnar gör ni via appen Podcaster, iTunes eller HÄR. Om ni tycker att vi är värda att rösta på till ”Årets Podcast” i Finest Awards, så röstar ni HÄR! <3 Vi skulle uppskatta det massor i alla fall med tanke på att Måndagspepp är så mycket mer än en podd i dagsläget. Och att vi TRIPPLAT vårt lyssnarantal sen i höstas. BAM! 😀

 1. Gud va skönt att höra att man inte är ensam om endel saker, höra att någon annan kan sätta ord på varför man beter sig som man gör vid vissa tillfällen. Kan relatera till 100% angående det här med att inte kunna släppa in killar och att vara uppbyggd av flera lager. Tycker verkligen synd om de i närheten som drabbas av det, men samtidigt kan jag inte göra något åt det? Hatar att verka känslokall, hur ska man bli av med det beteendet? Ni två är grymma, tack för bästa podden! Kram

 2. Gud va skönt att höra att man inte är ensam om endel saker, höra att någon annan kan sätta ord på varför man beter sig som man gör vid vissa tillfällen. Kan relatera till 100% angående det här med att inte kunna släppa in killar och att vara uppbyggd av flera lager. Tycker verkligen synd om de i närheten som drabbas av det, men samtidigt kan jag inte göra något åt det? Hatar att verka känslokall, hur ska man bli av med det beteendet? Ni två är grymma, tack för bästa podden! Kram

 3. Var nära på att stänga av avsnittet halvvägs in ungefär. Sedan i slutet tar du upp problemet själv, du lämnar inte mycket andrum. Jag vill absolut inte trycka ner då du har kloka tankar, att ta plats är ingenting negativt. Men i detta sammanhang blir det något opassande eftersom det är din och Hannas podcast. Lyssna mer, jag hör gärna på er båda under hela avsnittet – nu känns det som Hanna får sin lista men inte mycket mer.

 4. Var nära på att stänga av avsnittet halvvägs in ungefär. Sedan i slutet tar du upp problemet själv, du lämnar inte mycket andrum. Jag vill absolut inte trycka ner då du har kloka tankar, att ta plats är ingenting negativt. Men i detta sammanhang blir det något opassande eftersom det är din och Hannas podcast. Lyssna mer, jag hör gärna på er båda under hela avsnittet – nu känns det som Hanna får sin lista men inte mycket mer.

 5. Måste faktiskt hålla med Elin ovanför, jag tycker bra om er podcast men jag skulle tycka ännu bättre om den om Hanna fick mer prattid!

 6. Måste faktiskt hålla med Elin ovanför, jag tycker bra om er podcast men jag skulle tycka ännu bättre om den om Hanna fick mer prattid!

 7. Hej! Såhär är det, Hanna och jag har olika ämnen vi gillar och snacka om, och KAN snacka om:) När vi snackar killar tex har jag mer och säga för att jag helt enkelt har fler erfarenheter att ta upp. Såklart vill både jag och Hanna att det ska finnas en balas ändå, men då kompenserar vi istället med att vi spelar in ett avsnitt idag som kommer bli mer "hennes". Iom att hon har mer och säga 😊 Sen förstår jag vad du menar också, tycker själv att jag är den som snackar mest ibland. Men samtidigt, om jag skulle bli tyst blir det tyst i podden. Jag och Hanna varandra så pass väl att jag vet när hon har någonting att ta upp eller lägga till. Och när hon inte har det pratar jag istället. Annars hade det inte blivit någon poddcast. Men ska ta med mig det och snacka igenom det ännu en gång med Hanna! 😊

 8. Hej! Såhär är det, Hanna och jag har olika ämnen vi gillar och snacka om, och KAN snacka om:) När vi snackar killar tex har jag mer och säga för att jag helt enkelt har fler erfarenheter att ta upp. Såklart vill både jag och Hanna att det ska finnas en balas ändå, men då kompenserar vi istället med att vi spelar in ett avsnitt idag som kommer bli mer "hennes". Iom att hon har mer och säga 😊 Sen förstår jag vad du menar också, tycker själv att jag är den som snackar mest ibland. Men samtidigt, om jag skulle bli tyst blir det tyst i podden. Jag och Hanna varandra så pass väl att jag vet när hon har någonting att ta upp eller lägga till. Och när hon inte har det pratar jag istället. Annars hade det inte blivit någon poddcast. Men ska ta med mig det och snacka igenom det ännu en gång med Hanna! 😊

 9. Hej! Jag höjer kvinnor i alla sammanhang annars och jag höjer mer än gärna kvinnor som grupp. Men på individnivå finns det många idioter, och det är också värt att prata om och ta upp. Jag tror att det här avsnittet blir en tankeställare för många, och det är värt att ta upp ämnet och prata om. Så att fler blir bättre medmänniskor 😊

 10. Hej! Jag höjer kvinnor i alla sammanhang annars och jag höjer mer än gärna kvinnor som grupp. Men på individnivå finns det många idioter, och det är också värt att prata om och ta upp. Jag tror att det här avsnittet blir en tankeställare för många, och det är värt att ta upp ämnet och prata om. Så att fler blir bättre medmänniskor 😊

 11. Tycker det var ett bra ämne att ta upp för har själv det senaste råkat ut för en jag trodde var en vän men som låg med killen som jag varit med och hade historia med, som sa att hon var ledsen men samtidigt att hon inte ångrar något hon gör på fyllan, hon behandlar en som andra alternativ hela tiden och är hellre med andra och man ska bara finna sig i det. Folk tyckte att jag överreagerade när jag blev arg på hennes beteende speciellt det med killen…Nu vet jag ju att hon gör fel men att hon på något sätt får med de andra men jag skiter i det och går min egna väg. Alla vänner är inte änglar och det finns folk som uttnyttjar en och trycker ner en på ett så diskret sätt att man inte alltid märker det så detta poddavsnitt var nödvändigt! Det är säkert fler som är i samma situation som jag och då är det skönt att veta att det är inte en själv som är den galna!

 12. Tycker det var ett bra ämne att ta upp för har själv det senaste råkat ut för en jag trodde var en vän men som låg med killen som jag varit med och hade historia med, som sa att hon var ledsen men samtidigt att hon inte ångrar något hon gör på fyllan, hon behandlar en som andra alternativ hela tiden och är hellre med andra och man ska bara finna sig i det. Folk tyckte att jag överreagerade när jag blev arg på hennes beteende speciellt det med killen…Nu vet jag ju att hon gör fel men att hon på något sätt får med de andra men jag skiter i det och går min egna väg. Alla vänner är inte änglar och det finns folk som uttnyttjar en och trycker ner en på ett så diskret sätt att man inte alltid märker det så detta poddavsnitt var nödvändigt! Det är säkert fler som är i samma situation som jag och då är det skönt att veta att det är inte en själv som är den galna!

 13. Laddade precis ner alla era avsnitt till mobilen! lyssnade på ert avsnitt "drömmen om New York" när jag låg på stranden här om dagen och blev helt fast så ser fram emot att lyssna igenom alla nu när jag ska iväg på resande fot i några månader och kommer ha massa tid att fördriva i bil, buss och på flyg! Toppen podd! 😊 kram

 14. Laddade precis ner alla era avsnitt till mobilen! lyssnade på ert avsnitt "drömmen om New York" när jag låg på stranden här om dagen och blev helt fast så ser fram emot att lyssna igenom alla nu när jag ska iväg på resande fot i några månader och kommer ha massa tid att fördriva i bil, buss och på flyg! Toppen podd! 😊 kram

 15. Man ska aldrig vara nära vän med någon som drar ner en, oavsett vad den gjort/gör för en. Mår man inte bra med en person ska man lägga sin tid och energi på någon annan! <3

 16. Man ska aldrig vara nära vän med någon som drar ner en, oavsett vad den gjort/gör för en. Mår man inte bra med en person ska man lägga sin tid och energi på någon annan! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi