Bilder ifrån festen

Idag på kontoret sitter jag mittemot fotografen Lisa Höök som fotade på den mexikanska festen i lördags. Håll i era sombrerohattar för nu kommer det gå undan:

Martin, Caroline och Nouws chefredaktör @joannafingal , som var tre utav de som höll i kalaset!

Det serverades tacoooos! Detta missade jag dock helt och såg först nu i efterhand på bilderna haha..

Publico sticker ut i jämförelse med Stureplansklubbarna. Det är en mycket mer chill stämning, och housen är bortblåst. Istället spelas det RnB blandat med hiphop och gamla klassiker. Någonting jag uppskattar otroligt mycket. Vill jag lyssna på house går jag väl på Summerburst, på klubben vill jag kunna dansa!!

@elinskoglund ’s jumpsuit gick inte av för hackor! Magisk rygg.

Herregud, det här är en sån där bild jag själv tycker att jag ser FÖRJÄVLIG ut på. Medan de andra här på kontoret tycker att den är fin. Aja, ju längre man har bloggen desto mindre bryr man sig om ”fulbilder” och ”snyggbilder”. Andra ser oftast inte skillnad bara för att man själv gör det.

Filippa och Hanna!

Skåååål!! Ger alltid bartendern fria händer. Dock blev jag helt illamående av alla bubblor så tillslut bad jag om någonting utan.

Fina fina Charlie. Vi träffades ordentligt i Visby för första gången. Han är en sån där genuint härlig och fantastisk människa. Det är för övrigt honom ni ska höra av er till ifall ni vill ha lista på Publico. Ni måste vara över 22 dock 🙂

Min kväll blev ju som ni vet, väldigt tidig (01:30), men jag hade det verkligen superkul. Livets kontraster är ju att jag istället för shots, sitter och häller i mig kaffe nu. Snart ska jag iväg på en trevlig lunch. 

  1. Av ren nyfikenhet bara undrar jag varför du klargör att man måste vara över 22 när du själv inte är det?? Kram!

  2. Av ren nyfikenhet bara undrar jag varför du klargör att man måste vara över 22 när du själv inte är det?? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi