Kär i en fantasi om oss

Man hoppas så starkt på något som aldrig kommer att bli av. Man drömmer om att hålla hand, men istället får man en snabb kram på en bar. Det spelar ingen roll vad folk säger, för jag vill ha honom ändå. Man vet att man är fast runt hans lillfinger, men det gör en inget. Bara man får något litet så räcker det. Fast sen slår det en när han passerar mig med en annan, att det aldrig kommer bli mer än den där kramen i vimlet.

Ingen annans åsikt spelar någon roll förutom hans, samtidigt som man själv skakar på huvudet när någon frågar om man bryr sig. För man vill inte bry sig, han gör ju inte det. Men man kan inte hjälpa det, att den där bilden i ens huvud, om hur fantastiskt det skulle kunna vara, vägrar försvinna.

​​Hur kan någon man inte ens känner, få en att känna så mycket? Varför kan han inte bara krama mig när vi vaknar upp bredvid varandra? Vad får honom att inte vilja det? Varför är inte jag hon? Jag vet att det finns andra, men jag kan inte se mig själv med någon annan.

  1. Det är så jäkla nice att kunna läsa att det finns folk som känner exakt som man själv känner för man känner sig ensammast i hela världen❤️ Grym är du!!!!

  2. Det är så jäkla nice att kunna läsa att det finns folk som känner exakt som man själv känner för man känner sig ensammast i hela världen❤️ Grym är du!!!!

  3. Jag älskar dem här texterna du skriver. Dem får mig alltid att känna saker och får mig att känna igen mig. Du borde skiva flera, du är så duktig på att uttrycka dig. Xo

  4. Jag älskar dem här texterna du skriver. Dem får mig alltid att känna saker och får mig att känna igen mig. Du borde skiva flera, du är så duktig på att uttrycka dig. Xo

  5. Du satte ord på hur jag känner, går igenom detta just nu. Det är hemskt men med tiden hoppas jag att dessa känslor försvinner för jag gick inte ut som den vinnande…..kärlek gör fan ont.

  6. Du satte ord på hur jag känner, går igenom detta just nu. Det är hemskt men med tiden hoppas jag att dessa känslor försvinner för jag gick inte ut som den vinnande…..kärlek gör fan ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi