Ta bara tag i skiten

Idag är en bättre dag! Jag har fått in att gå minst en PW om dagen. Mår verkligen bra av det då det är lite som terapi för min arbetande hjärna. Och igår körde jag ett pass på gymmet med @mlisamuelsson, följt av att vi köpte med middag hem. Emelie äter mycket vegetariskt så jag testade faktiskt att haka på. Jag är helt ny i mat känns det som, då jag alltid varit väldigt kräsen och knappt ätit någonting. Testade balsamico för första gången för någon vecka sen bara och nu cravear jag det hela tiden. Så gott!! I vilket fall var dessa sesamnuggetsen supergoda och jag kan absolut tänka mig att äta de igen. Som jag har nämnt någon gång innan är jag otroligt trött på ”tung mat”, typ kött eller pasta. Just för att det är det enda jag har ätit (och tyckt om att äta) i hela mitt liv. Så nu jag äter sallader i mängder, och det är kul med lite variation.

Passet gick för övrigt toppen och jag känner verkligen hur alla muskler är trötta idag. Jag saknar att träna regelbundet (tränade handboll på elitnivå i fleera år) och har mer sett det som ett straff än att se allt det ger mig. Vad det gäller min text igår är det klart att det gnager i mig lite fortfarande, men har betat av en del grejer jag tyckt varit jobbiga så hjärtat känns lite lättare. Allt är som jobbigast i början hörrni!! När Johannes gästade vår podd i början av säsong 2 (här) så pratar vi om hans bok, och mitt favoritcitat ur den ser ni här över. Bild lånad av Nour bloggaren @isabelleewistrand!

  1. Och jag måste ockå ta tag i att börja gå promenader, förhoppningsvis kommer vändpunkten i London nästa vecka för just nu sover jag typ till 12-1 på dagen och är inte ute om jag inte fotar…och då går min hjärna bananas!

  2. Och jag måste ockå ta tag i att börja gå promenader, förhoppningsvis kommer vändpunkten i London nästa vecka för just nu sover jag typ till 12-1 på dagen och är inte ute om jag inte fotar…och då går min hjärna bananas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi