Den ultimata singelguiden

Mitt singelkompis @ellenj som jag gick ut med varje dag i somras. Hon bor i London nu och jag saknar henne så mycket.

Har ni hunnit lyssna på avsnittet vi släppte igår med Måndagspepp? Hanna droppar ett sjukt bra tips man verkligen ska ta åt sig av när det kommer till singellivet. Vill man vara singel i sommar, men ändå vill ha närhet så får ni inte missa det tipset.

Det är så svårt att älska att vara själv när vårt samhälle jämt trycker på att man ska vara två.
Någonting vi tycker är helt fel. Förhoppningsvis känner man sig som världens POWER SINGEL när man stänger av avsnittet. Vi ger även tips till er i förhållanden hur ni ska vara den bästa vännen för era singelkompisar! Lyssnar gör ni i appen Podcaster eller via DEN HÄR direktlänken. 

Såhär i efterhand har jag reflekterat kring det där med att Hanna blev avvisad av en kille på en klubb. För någonting vi tjejer är experter på är att ta saker personligt. Ibland klickar två personer bara inte, trots att båda är singlar och är perfekta ihop utseendemässigt. Man får inte glömma det heller. 

  1. Hej Ellinor! Jag och tre tjejkompisar ska till Göteborg i slutet av maj och funderar på om du har några tips, något vi inte får missa? Restauranger, klubbar och dylikt. Vi är alla 22 år. Hade varit kul att få höra vad du rekommenderar! 😊

  2. Hej Ellinor! Jag och tre tjejkompisar ska till Göteborg i slutet av maj och funderar på om du har några tips, något vi inte får missa? Restauranger, klubbar och dylikt. Vi är alla 22 år. Hade varit kul att få höra vad du rekommenderar! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi