Dagens..

Sweatshirt HÄR

Dagens dricka: Smuttar på en hallonjuice ifrån Brämhults nu, men ska snart gå på en mörkrostad kaffe.
Dagens vill ha: Stan Smiths. Tänkte köpa ett par idag, vad är snyggast, vita eller svarta?
Dagens tanke: Är jag en enkel eller komplicerad människa? Tycker själv att jag är väldigt svart eller vitt, medan många killar tycker att jag är obegriplig.
Dagens önskan: Att det görs ett klädmärke vars skinnbyxor passar mig på längden.
Dagens klädsel: Vit skjorta, ljusgrå kashmiretröja, mörkgrå jeans och svarta sneakers.
Dagens planer: Fota med Hanna inför en grej som händer imorgon med en stor internationell webshop.
Dagens låt: Breathe – Seeb, Neev. Spelat sönder den under påsken.
Dagens funderare: Om jag ska flytta hem till Stockholm i 1,5månad innan jag får min nya lägenhet över sommaren eller om jag ska hitta något tillfället i Göteborg.
Dagens glädje: Att jag äntligen ska få träffa min lillebror när jag hälsar på mamma i Gnesta.
Dagens störande: Snåla människor. Den är en grej att inte ha råd, men att snåla?! En tant med en svindyr päls bredvid mig har alltså med sig en kaffetermos och eget fika på tåget. Skäms å hennes vägnar.

Jag bär på så mycket frågor just nu. De flesta kommer att besvaras med tiden, medan andra kommer förbli gåtor. Varför jag inte duger, vart jag ska ta vägen, vad jag vill jobba med

 1. Så du är snål för att du tar med eget kaffe och fika på tåget? Ekonomisk kan ju vara något också, eller att man föredrar att ta med eget kaffe. Klart jag har "råd" att köpa kaffe ute varje dag, men jag kanske hellre lägger pengar på annat än den koppe kaffen. Varför dömer du folk för att de tar med en termos kaffe till tåget? Är ju bara sjukt om du nu gör det

 2. Så du är snål för att du tar med eget kaffe och fika på tåget? Ekonomisk kan ju vara något också, eller att man föredrar att ta med eget kaffe. Klart jag har "råd" att köpa kaffe ute varje dag, men jag kanske hellre lägger pengar på annat än den koppe kaffen. Varför dömer du folk för att de tar med en termos kaffe till tåget? Är ju bara sjukt om du nu gör det

 3. Jag håller helt med!!! Vem är du att kalla henne snål?! Varför drabbas du av att hon har med sig en termos?? Jag skulle snarare säga: fett ball kvinna! Som har med sig eget fika. Man blir inte rik på de stora inkomsterna utan de små utgifterna, tänk på det du "fröken-klanka ner på folk"

 4. Jag håller helt med!!! Vem är du att kalla henne snål?! Varför drabbas du av att hon har med sig en termos?? Jag skulle snarare säga: fett ball kvinna! Som har med sig eget fika. Man blir inte rik på de stora inkomsterna utan de små utgifterna, tänk på det du "fröken-klanka ner på folk"

 5. Regerade också på det, även fast hon har en svindyrt väst så kanske hon inte vill lägga utgifter på dyrt kaffe. Det är kanske så hon har sparat ihop till hennes väst då hon tar med eget kaffe och fika istället då det är billigare i längden.

 6. Regerade också på det, även fast hon har en svindyrt väst så kanske hon inte vill lägga utgifter på dyrt kaffe. Det är kanske så hon har sparat ihop till hennes väst då hon tar med eget kaffe och fika istället då det är billigare i längden.

 7. Hej elli! Jag undrar om tröjan "dont worry be yoncé" är din och vart du har köpt den isåfall?
  Och sen tycker jag du ska köra på ett par svarta stan Smith! 😚💋💋

 8. Hej elli! Jag undrar om tröjan "dont worry be yoncé" är din och vart du har köpt den isåfall?
  Och sen tycker jag du ska köra på ett par svarta stan Smith! 😚💋💋

 9. Inget mot dig, men ursäkta, snål för att man tar med eget fika på ett tåg? Tänk om hon nu sparat för pälsen länge? Ärvt den kanske? Eller bara vill ha det så? Lite för snabb där med att döma tycker jag:-) kram på dig.

 10. Inget mot dig, men ursäkta, snål för att man tar med eget fika på ett tåg? Tänk om hon nu sparat för pälsen länge? Ärvt den kanske? Eller bara vill ha det så? Lite för snabb där med att döma tycker jag:-) kram på dig.

 11. Jätte härligt inlägg!
  Jag har precis börjat blogga igen efter en paus. Skriver om min recovery från anorexia och annat i livet! Skulle vara jätte kul om du hade lust att titta in den!

 12. Jätte härligt inlägg!
  Jag har precis börjat blogga igen efter en paus. Skriver om min recovery från anorexia och annat i livet! Skulle vara jätte kul om du hade lust att titta in den!

 13. Märklig kommentar om tanten med kaffet… Har en kompis som alltid tar med eget fika när vi reser och jag är alltid avundsjuk på henne som är så påhittig. Mycket godare än fikat på tågen.

 14. Märklig kommentar om tanten med kaffet… Har en kompis som alltid tar med eget fika när vi reser och jag är alltid avundsjuk på henne som är så påhittig. Mycket godare än fikat på tågen.

 15. Kamprad är också sån. Världens rikaste svensk och ändå har han tagit med sig matlådor med köttbullar och potatis mos till jobbet och varenda konferens han har varit på i hela sitt liv. Många bäckar små 😉

 16. Kamprad är också sån. Världens rikaste svensk och ändå har han tagit med sig matlådor med köttbullar och potatis mos till jobbet och varenda konferens han har varit på i hela sitt liv. Många bäckar små 😉

 17. Vad vet du om hennes ekonomi? Men det spelar ju faktiskt ingen roll, om hon är miljonär eller inte. Vill hon ha med sig sin fika på tåget så är väl det självklart att hon ska ha det? Det handlar ju inte om snålhet. Synd att du skäms för de beslut som hon tar.

 18. Vad vet du om hennes ekonomi? Men det spelar ju faktiskt ingen roll, om hon är miljonär eller inte. Vill hon ha med sig sin fika på tåget så är väl det självklart att hon ska ha det? Det handlar ju inte om snålhet. Synd att du skäms för de beslut som hon tar.

 19. Man är inte snål för att ha med sig egen fika när man reser, jag tycker att det är klokt. Det finns en anledning till att hon har råd till den pälsvästen. Det kanske hon inte hade haft om hon köpte mat ute varje dag. Hemskt tråkigt att du dömer henne som snål när du inte känner personen…

 20. Man är inte snål för att ha med sig egen fika när man reser, jag tycker att det är klokt. Det finns en anledning till att hon har råd till den pälsvästen. Det kanske hon inte hade haft om hon köpte mat ute varje dag. Hemskt tråkigt att du dömer henne som snål när du inte känner personen…

 21. hon kanske tycker hennes fika är godare än den äckliga man köper på tåget? har alltid med mig egen o den är både dyrare och 1000 gånger så god som de skampriser tåg kan ta för en torr fralla och kaffe!1 😊

 22. hon kanske tycker hennes fika är godare än den äckliga man köper på tåget? har alltid med mig egen o den är både dyrare och 1000 gånger så god som de skampriser tåg kan ta för en torr fralla och kaffe!1 😊

 23. Oj, förstår VERKLIGEN INTE hur det kan vara pinsamt att ha med sig eget fika på tåget? Oavsett ekonomi, bakgrund, anledning, whatever så kan jag faktiskt inte förstå vad du menar med detta?

 24. Oj, förstår VERKLIGEN INTE hur det kan vara pinsamt att ha med sig eget fika på tåget? Oavsett ekonomi, bakgrund, anledning, whatever så kan jag faktiskt inte förstå vad du menar med detta?

 25. Du får verkligen sköta din ekonomi precis hur du vill för det är allas ensak men tycker faktiskt att du kan sluta skämmas för denna smarta damens skull och inspireras istället. Då kanske du till och med har råd med en egen lägenhet istället för kollektiv om du följer hennes spår. Snålhet är att inte köpa present till sina bästavän på dens födelsedag inte att göra smarta val i vardagen.

 26. Du får verkligen sköta din ekonomi precis hur du vill för det är allas ensak men tycker faktiskt att du kan sluta skämmas för denna smarta damens skull och inspireras istället. Då kanske du till och med har råd med en egen lägenhet istället för kollektiv om du följer hennes spår. Snålhet är att inte köpa present till sina bästavän på dens födelsedag inte att göra smarta val i vardagen.

 27. Det är absolut inte pinsamt att ta med fika på tåget? Snarare smart. För varför köpa massa dyr fika när man kan ta med eget lika gott och framförallt nyttigt (ekologiskt osv) och ang pälsjackan. Vad vet du om den? Den kan hon ha ärvt, köpt på secondhand, haft i flera år? Tänk om, tänk logiskt.

 28. Det är absolut inte pinsamt att ta med fika på tåget? Snarare smart. För varför köpa massa dyr fika när man kan ta med eget lika gott och framförallt nyttigt (ekologiskt osv) och ang pälsjackan. Vad vet du om den? Den kan hon ha ärvt, köpt på secondhand, haft i flera år? Tänk om, tänk logiskt.

 29. Jag själv har alltid med eget att äta när jag åker en längre tid i buss/tåg eller bil?! Vad är det konstiga med det?? Haha förstår verkligen inte hur du resonerar över att det skulle vara snålt? Ekonomiskt snarare 😊 + godare

 30. Jag själv har alltid med eget att äta när jag åker en längre tid i buss/tåg eller bil?! Vad är det konstiga med det?? Haha förstår verkligen inte hur du resonerar över att det skulle vara snålt? Ekonomiskt snarare 😊 + godare

 31. Vadå pinsamt? Väldigt konstig kommentar att fälla. Som en annan skrev: vad vet du om hennes ekonomi? Kan väl lika gärna vara arvgods? Och dessutom får väl alla göra som de vill. onödigt att störa sig på sådan saker?

 32. Vadå pinsamt? Väldigt konstig kommentar att fälla. Som en annan skrev: vad vet du om hennes ekonomi? Kan väl lika gärna vara arvgods? Och dessutom får väl alla göra som de vill. onödigt att störa sig på sådan saker?

 33. Detta var sista gången jag läste din blogg. Det är INTE snålhet. Det kallas att man bestämmer SJÄLV hur man vill spendera sina pengar.

 34. Detta var sista gången jag läste din blogg. Det är INTE snålhet. Det kallas att man bestämmer SJÄLV hur man vill spendera sina pengar.

 35. Du har ingenting med vad hon väljer att göra? Så äckligt att dömma folk. Typ som att "spenderar du inte pengar när du har pengar är du dum". Alla väljer inte att bränna pengar bara för att dom har pengar. Som om man vore bättre för att man köpte istället för att ta med sig..Kanske inte så du menade men så det tolkades iaf

 36. Du har ingenting med vad hon väljer att göra? Så äckligt att dömma folk. Typ som att "spenderar du inte pengar när du har pengar är du dum". Alla väljer inte att bränna pengar bara för att dom har pengar. Som om man vore bättre för att man köpte istället för att ta med sig..Kanske inte så du menade men så det tolkades iaf

 37. hallå alla detta lär ju vara ett aprilskämt!!! Eller är det en dag för tidigt? Annars tänk om Ellinor! För din egen skull:) kanske bara var en ogenomtänk tanke.

 38. hallå alla detta lär ju vara ett aprilskämt!!! Eller är det en dag för tidigt? Annars tänk om Ellinor! För din egen skull:) kanske bara var en ogenomtänk tanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi