En svit med fri bar och fyrverkerier

Härliga tisdag, du är så välkommen! Min helg var omtumlande på alla sätt. Dels för att den var fylld av aktiviteter, men även kantad av blandade känslor. Jag har inte ens kunnat placera allt jag känner i olika fack för att jag har varit så förvirrad.

Men, jag inledde vilket fall påskhelgen med en PANG-utgång i torsdags som blev över alla förväntningar. Det brukar bli så när Victor styr ihop någonting. Vi började på en svit på Avalon hotell. Tyvärr missade vi fyrverkerierna då vår hämtmat blev försenad, men det gjorde ingenting. I den fira baren drack jag cava, när jag plötsligt fick syn på Charlie. En av de bättre killarna jag vet. Så kul med överraskningar! Sedan vart det så livat på hotellet att vi var tvungna att bege oss mot Push. På vinglande klackar intog vi platserna bakom DJn. Efter konfettiregn och drinkar utspillda över hela mig drog vi en snabbis till 8 som vi stängde. Fler vänner hade anslutit sig dit och det var världens pådrag. Jag blev kastad upp i taket, körde shotrace och dansade tills klackarna nästan gick av.

När jag vaknade dagen efter fick jag ett slag rätt i ansiktet av en Facebook-status och slet direkt på mig den snyggaste outfiten jag hade för att döda tid på stan innan middagen ute i Onsala hos Emelie (som jag skrev ett inlägg om här). Vägrade ligga hemma må dåligt.

 1. kul! 😊 Har du några tips på var jag borde gå? 😊 Är 25 år och nyinflyttad så behöver en massa tips! Både barhäng och kvällar när jag är lite mer danssugen, haha!

 2. kul! 😊 Har du några tips på var jag borde gå? 😊 Är 25 år och nyinflyttad så behöver en massa tips! Både barhäng och kvällar när jag är lite mer danssugen, haha!

 3. Hej!
  En kille skrev till mig på tinder för ett tag sedan. Vi började prata på ett skämtsamt och vänskapligt sätt, och kom in på personliga problem, och gav därefter varandra tips och råd o.s.v. Han skulle tydligen på en dejt nästa vecka också så jag gav honom lite tips. Problemet är bara… Att jag tycker han är intressant. Han verkar väldigt trevlig och smart liksom. Kan man ta det vidare? Eller är det konstigt att göra via en app som tinder? Han bor dock typ en timma från mig.. Men jag har för mig att du gjort det nämligen!

  Och hur gör man om man känner att man typ blir intresserad/får crushes för lätt? Det känns som att jag blir intresserad så fort jag möter en kille liksom. Jag kan inte behålla det på en vänskaplig nivå typ. Jag har aldrig haft killkompisar genom åren, så det kanske kan vara en faktor? Du som har många killkompisar, hur tänker du angående detta?

  Massor av kramar!

 4. Hej!
  En kille skrev till mig på tinder för ett tag sedan. Vi började prata på ett skämtsamt och vänskapligt sätt, och kom in på personliga problem, och gav därefter varandra tips och råd o.s.v. Han skulle tydligen på en dejt nästa vecka också så jag gav honom lite tips. Problemet är bara… Att jag tycker han är intressant. Han verkar väldigt trevlig och smart liksom. Kan man ta det vidare? Eller är det konstigt att göra via en app som tinder? Han bor dock typ en timma från mig.. Men jag har för mig att du gjort det nämligen!

  Och hur gör man om man känner att man typ blir intresserad/får crushes för lätt? Det känns som att jag blir intresserad så fort jag möter en kille liksom. Jag kan inte behålla det på en vänskaplig nivå typ. Jag har aldrig haft killkompisar genom åren, så det kanske kan vara en faktor? Du som har många killkompisar, hur tänker du angående detta?

  Massor av kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi