Halsfluss deluxe

Hej fina. Tänkte uppdatera er om mina senaste två dygn här i Stockholm med en massa material, men just nu ligger jag nerbäddad i hotellsängen. Försökte äta frukost men fick inte i mig någonting. Hade en av de värsta nätterna på väldigt väldigt länge. Satt över toan flera gånger för att jag trodde att jag skulle spy av smärtor, och min feber var så hög att jag inte vad som var upp eller ner. Sov sammanlagt runt en timme inatt, och när jag kollade mig själv i spegeln imorse hade jag en stor vit prick i halsen. Så nu har jag halsfluss och kan varken prata eller svälja.

Är så jävla ledsen rent ut sagt. För jag hade verkligen sett fram emot den här dagen. Det var en Snapchat-takeover för na-kd.com, poddinspelning, reklaminspelning på kontoret, bio, hotellfrukost och dejt inplanerat. Fan. En gammal kompis kommer förbi hotellet med Ipren och halstabletter nu. Kan verkligen inte röra mig.

  1. Men stackare! Om du tror det är halsfluss så borde du gå till läkaren, för eftersom att det är streptokockbakterie så behövs det antibiotika. Vet precis hur det känns, fick halsfluss två gånger en sommar. Glöm inte och byta tandborste sen eftersom att bakterierna sitter kvar där också. Krya på dig!

  2. Men stackare! Om du tror det är halsfluss så borde du gå till läkaren, för eftersom att det är streptokockbakterie så behövs det antibiotika. Vet precis hur det känns, fick halsfluss två gånger en sommar. Glöm inte och byta tandborste sen eftersom att bakterierna sitter kvar där också. Krya på dig!

  3. Det behövs inte nödvändigtvis? Det går oftast jättebra att låta kroppen reda ut det själv. Hade kronisk halsfluss när jag var liten och tänk om jag hade gått till läkaren varje gång!? Hade blivit resistent mot all antibiotika 😃

  4. Det behövs inte nödvändigtvis? Det går oftast jättebra att låta kroppen reda ut det själv. Hade kronisk halsfluss när jag var liten och tänk om jag hade gått till läkaren varje gång!? Hade blivit resistent mot all antibiotika 😃

  5. Absolut inte, säger bara utifrån mina egna erfarenheter. Min halsfluss blev riktigt illa för att jag lät det gå länge och min kropp hade definitivt inte klarat reda ut sig själv 😊

  6. Absolut inte, säger bara utifrån mina egna erfarenheter. Min halsfluss blev riktigt illa för att jag lät det gå länge och min kropp hade definitivt inte klarat reda ut sig själv 😊

  7. Fy så trist 😟 Gör så ont med halsfluss. Chili te med riven ingefära är ett hett tips. Och gå till doktorn om det är halsfluss, inte bra att dras med. Krya på dig

  8. Fy så trist 😟 Gör så ont med halsfluss. Chili te med riven ingefära är ett hett tips. Och gå till doktorn om det är halsfluss, inte bra att dras med. Krya på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi