Min balklänning – frågor och svar

Jag har fått såååå många frågor om min balklänning, och många vill beställa en nu innan sina baler. Så here you go, hoppas mina svar är till någon hjälp!

Vart har du köpt din balklänning?
Svar: Hos www.youmefashion.com

Satt den kvar över brösten eller var det svårt att röra sig utan att visa bröstvårtorna?
Svar: Den satt jättebra. Egentligen går banden runt brösten men jag knöt dom bara i nacken. Mycket enklare, och mycket mer jag.. Men är man nojjig så ta på brösttejp?

Hur såg ryggen ut?
Svar: Den var helt öppen! Alla killarna älskade det hehe.

Vart brukar du köpa långklänningar?
Svar: Oj! Olika. Har någon ifrån Zara, ifrån Sisters and sisters osv. Men när det kommer till finklänningar så måste jag ju måttbeställa så dem passar på längden. Funkade superbra med min beställning ifrån youmefashion och jag fick min klänning efter 1,5 vecka. Dessutom var den inte dyr alls.

Vad heter modellen på klänningen? Jag hittar den inte på hemsidan.
Svar: Moa dress heter klänningen jag har på bilderna. Beställde den i rött med, men tycker det är snyggt med ljusa färger när man är brunett.

Var det svårt att måttbeställa?
Svar: Nej! Min enda oro var för längden på klänningen. Men i och med att det var knytband så visste jag ju att jag hade kunnat reglera det om den utav någon anledning skulle bli lite för kort. Dessutom la jag till hemsidan på Facebook och chattade med en tjej där. Åkte förbi deras butik på Söder också och kollade lite bland klänningarna.

  1. Hej Ellinor! Ni tjejer var såå fina, sjukt. Jag undrar om du råkat veta var spetsklänningen är ifrån, den som din vän har på sig?

  2. Hej Ellinor! Ni tjejer var såå fina, sjukt. Jag undrar om du råkat veta var spetsklänningen är ifrån, den som din vän har på sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi