Jag ser igen!!!!!

Hej på er! Idag efter lunch mötte jag upp @vendeladan för att ta en kaffe i farten. Vi svängde förbi Kungsträdgården (som var helt fantastiskt med gröna träd och Håkan Hellström ur högtalarna).

Vi kikade in hos DAILIES lilla stånd där man kunde få en synundersökning gratis. Jag var inte sen på den bollen. Här sitter jag helt chockad över att jag hade +2.25 på ena ögat och +1.75 på det andra. Det är inte konstigt att jag har migrän och huvudvärk konstant!!

Sen fick man gå in i ett annat rum och testa linser. OCH NU SER JAG!!!!!!!!!!! Jag har aldrig haft linser/glasögon som passat min syn innan så det här är coolt för mig. Vad stort och klart allt är! Tjejen som jobbade där var supergullig och hjälpte mig att sätta i linserna rätt. Hon berättade för mig om tävlingen jag skrev om här om dagen förresten. Ni vet den när man kan vinna biljetter till Eurovision Song Contest ifall man går till deras monter och testar synen?

Så jag var med och tävlade. Det var bara att kryssa JA i en blankett. Om jag vinner ska min mamma få biljetterna, för hon älskar mello. Man kunde klistra på sig en lapp med ett nummer, och leta rätt på en annan person i Kungsan med samma nummer. Sen var det bara att ta en selfie och lägga upp på Instagram, så var man också med och tävlade! Plättlätt. Vilket fall, tack DAILIES för att ni gav mig min syn tillbaka.

I samarbete med DAILIES.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi