Frågestund

Jag har fått mycket nya läsare (välkomna!), vilket resulterar i en del frågor. I och med att mitt liv har gått i 110 just nu så förstår jag om ni andra undrar över mycket också. Det gör ju jag med! Jag har inte svar på allt eller vet exakt hur mina närmaste månader ser ut. Vad jag har förstått det som så är det mycket funderingar kring P, hur vi träffades och hur gammal han är. Mycket frågor att beta av med andra ord…

SÅ FRÅGA VAD NI VILL! Jag kommer vilja godkänna alla kommentarer i detta inlägget just för att det har trillat in en del knäppa saker det senaste. Tråkigt, men det är som det är. Jag har tänkt svara på allt imorgon (söndag), annars svarar jag så fort jag hinner.

 1. Visste inte att du rökte, röker du varje dag eller "fest röker" du? Vad tycker du om rökning och har du tidigare försökt gömma det lite tidigare i bloggen? Hur gammal är din pojkvän och hur träffades ni? hur är han som person? Känner inte du dig extremt mycket äldre än folk i din egen ålder??? Alla 95or är ju typ fortfarande barn liksom haha

 2. Visste inte att du rökte, röker du varje dag eller "fest röker" du? Vad tycker du om rökning och har du tidigare försökt gömma det lite tidigare i bloggen? Hur gammal är din pojkvän och hur träffades ni? hur är han som person? Känner inte du dig extremt mycket äldre än folk i din egen ålder??? Alla 95or är ju typ fortfarande barn liksom haha

 3. Hej. Är så glad för din skull att du träffat P. Självklart hade man velat veta allt om honom och er tillsammans, men jag stöttar såklart ditt beslut att undanhålla allt. Tråkigt det finns såna idioter här i världen. Önskar er all lycka till. För du verkar så himla lycklig. Vet sjölv hur det är att vara förälskad. Nu till min fråga, där finns en hel del killar du lagt upp bilder på både här och på instagram. Har du någonsin lagt upp en bild på P utan att vi vetat det eller kommer han alltid förbli utanför blogg och instagram när det kommer till bilder?

  Kramar!

 4. Hej. Är så glad för din skull att du träffat P. Självklart hade man velat veta allt om honom och er tillsammans, men jag stöttar såklart ditt beslut att undanhålla allt. Tråkigt det finns såna idioter här i världen. Önskar er all lycka till. För du verkar så himla lycklig. Vet sjölv hur det är att vara förälskad. Nu till min fråga, där finns en hel del killar du lagt upp bilder på både här och på instagram. Har du någonsin lagt upp en bild på P utan att vi vetat det eller kommer han alltid förbli utanför blogg och instagram när det kommer till bilder?

  Kramar!

 5. du skrev att du skulle börja träna och börja hålla koll mer på kosten, men sedan har vi inte fått se något mer av det. har du börjat ändra vanor för isånnafall skulle jag tycka det vore jätteintressant med mer sådana inlägg!

  och jag tar studenten till sommaren och vet inte riktigt vad jag ska göra sedan, vill inte plugga vidare direkt. har du tips o ideer för en som vill leva lite i frihet och ha kul ett tag men ändå försöka jobba lite och sådär lixom?

  skulle man kunna träffa dig o bara hänga? 😃

  älskar din stil! kan du inte göra fler inlägg med länkar, älskar dem!

  kramkram Ida

 6. du skrev att du skulle börja träna och börja hålla koll mer på kosten, men sedan har vi inte fått se något mer av det. har du börjat ändra vanor för isånnafall skulle jag tycka det vore jätteintressant med mer sådana inlägg!

  och jag tar studenten till sommaren och vet inte riktigt vad jag ska göra sedan, vill inte plugga vidare direkt. har du tips o ideer för en som vill leva lite i frihet och ha kul ett tag men ändå försöka jobba lite och sådär lixom?

  skulle man kunna träffa dig o bara hänga? 😃

  älskar din stil! kan du inte göra fler inlägg med länkar, älskar dem!

  kramkram Ida

 7. åh kul!! Jag har massa frågor, alltid så nyfiken. Kan du hantera om du får veta att någon inte gillar dig? Isåfall hur gör du? Hur hanterar du kritik eller hårda ord? Skulle verkligen vilja veta för du verkar så tuff på så vis. Kram!

 8. åh kul!! Jag har massa frågor, alltid så nyfiken. Kan du hantera om du får veta att någon inte gillar dig? Isåfall hur gör du? Hur hanterar du kritik eller hårda ord? Skulle verkligen vilja veta för du verkar så tuff på så vis. Kram!

 9. Hej finaste Ellinor! Älskar verkligen dig & din blogg❤️ Hur länge har du och "P" träffats? Och vad heter "P" egentligen?!❤️

 10. Hej finaste Ellinor! Älskar verkligen dig & din blogg❤️ Hur länge har du och "P" träffats? Och vad heter "P" egentligen?!❤️

 11. Tänkte kring summerburst, du var ju där förra året och på efterfesterna om jag minns rätt. Men undrade då hur man kommer in där man måste vara 21, finns ju avenygruppen för att fixa lista. SKulle jag komma in om jag visar mitt leg (97:a) om jag fixat lista på t.ex. Push?
  Det här blev väldigt rörigt, men hoppas du fattar!! Kram

 12. Tänkte kring summerburst, du var ju där förra året och på efterfesterna om jag minns rätt. Men undrade då hur man kommer in där man måste vara 21, finns ju avenygruppen för att fixa lista. SKulle jag komma in om jag visar mitt leg (97:a) om jag fixat lista på t.ex. Push?
  Det här blev väldigt rörigt, men hoppas du fattar!! Kram

 13. Var det jobbigt/svårt/ångestfullt att flytta tillbaka till Stockholm? Du älskar ju Göteborg och hatade Stockholm, hur kommer det här sig?

 14. Var det jobbigt/svårt/ångestfullt att flytta tillbaka till Stockholm? Du älskar ju Göteborg och hatade Stockholm, hur kommer det här sig?

 15. vill så gärna veta vilken tandkräm eller tandblekning du använder! så himla fina vita tänder har du 😲

 16. vill så gärna veta vilken tandkräm eller tandblekning du använder! så himla fina vita tänder har du 😲

 17. . Hur många förhållanden har du haft?

  Känns detta som THE "it" relationship? (alltså det rätta och sista så att säga)

  Vem tog första steget av er?

  Jag uppfattar alltid fel signaler från killarna jag gillar och kärleken har tyvärr aldrig varit besvarad, de ser mig bara som en tjejkompis…. Har du också upplevt det och hur märker man då skillnaden mellan de båda innan nån tar första steget?

  Vad skulle du aldrig kunna vara utan?

  Är du beroende av något?

  Är/står du nära din familj?

  Är du allergisk mot något?

  Vad brukar du oftast beställa på restaurang?

  Om du fick uppleva en dag eller en händelse som du redan upplevt under ditt liv hittils, igen – vad skulle det då vara?

  Vad tror du händer efter döden?

  Har du nån konstig matkombination som du älskar?

  Favorit Disney-film?

  Vem är den kändaste kändis du träffat?

  favorit och hatmaträtt i grundskolan?

 18. . Hur många förhållanden har du haft?

  Känns detta som THE "it" relationship? (alltså det rätta och sista så att säga)

  Vem tog första steget av er?

  Jag uppfattar alltid fel signaler från killarna jag gillar och kärleken har tyvärr aldrig varit besvarad, de ser mig bara som en tjejkompis…. Har du också upplevt det och hur märker man då skillnaden mellan de båda innan nån tar första steget?

  Vad skulle du aldrig kunna vara utan?

  Är du beroende av något?

  Är/står du nära din familj?

  Är du allergisk mot något?

  Vad brukar du oftast beställa på restaurang?

  Om du fick uppleva en dag eller en händelse som du redan upplevt under ditt liv hittils, igen – vad skulle det då vara?

  Vad tror du händer efter döden?

  Har du nån konstig matkombination som du älskar?

  Favorit Disney-film?

  Vem är den kändaste kändis du träffat?

  favorit och hatmaträtt i grundskolan?

 19. 1) Det känns som att du blibit lyckligare av P vilket kanske är självklart, men har du något att säga till mig o alla andra som försöker övertyga oss själva att vi inte behöver någon annan för att bli lyckliga?
  2) vad jobbar P och hans "gäng" med? Kanske konstig fråga men dels vet jag inte vad jag vill jobba med så gillar att bli inspirerad, och dels undrar jag eftersom ni hittar på så mycket saker hela tiden.
  3) Vad är det bästa med honom? Så glad för din skull! <3

 20. 1) Det känns som att du blibit lyckligare av P vilket kanske är självklart, men har du något att säga till mig o alla andra som försöker övertyga oss själva att vi inte behöver någon annan för att bli lyckliga?
  2) vad jobbar P och hans "gäng" med? Kanske konstig fråga men dels vet jag inte vad jag vill jobba med så gillar att bli inspirerad, och dels undrar jag eftersom ni hittar på så mycket saker hela tiden.
  3) Vad är det bästa med honom? Så glad för din skull! <3

 21. 1) Det känns som att du blibit lyckligare av P vilket kanske är självklart, men har du något att säga till mig o alla andra som försöker övertyga oss själva att vi inte behöver någon annan för att bli lyckliga?
  2) vad jobbar P och hans "gäng" med? Kanske konstig fråga men dels vet jag inte vad jag vill jobba med så gillar att bli inspirerad, och dels undrar jag eftersom ni hittar på så mycket saker hela tiden.
  3) Vad är det bästa med honom? Så glad för din skull! <3

 22. 1) Det känns som att du blibit lyckligare av P vilket kanske är självklart, men har du något att säga till mig o alla andra som försöker övertyga oss själva att vi inte behöver någon annan för att bli lyckliga?
  2) vad jobbar P och hans "gäng" med? Kanske konstig fråga men dels vet jag inte vad jag vill jobba med så gillar att bli inspirerad, och dels undrar jag eftersom ni hittar på så mycket saker hela tiden.
  3) Vad är det bästa med honom? Så glad för din skull! <3

 23. Hej!
  Först några ytliga frågor haha:
  – Vilken är din favorit-klädbutik där du handlar mest?
  – Vad för mode anser du att man ska satsa på i sommar?

  Nu till en mer seriös fråga: vad ska man egentligen göra när man "blir kär" för snabbt? Det händer mig alldeles för ofta. För bara några veckor sedan var jag SÅ djupt förälskad i en kille, jag kunde inte tänka mig en värld utan honom.. Men nu har jag gått och blivit intresserad av en annan… Den senaste veckan har vi fått ögonkontakt flera gånger och jag har märkt att han stirrat på mig.. Men jag har så svårt att veta, för jag blir typ intresserad när jag får känslan av att mina känslor kan bli besvarade.
  När jag får pirret i kroppen och allt därtill, är jag då verkligen förälskad? Är jag kär i kärleken? Eller är jag kär i bekräftelsen?

  Jag analyserar mig själv alldeles för mycket haha.. Men är detta onormalt?

 24. Hej!
  Först några ytliga frågor haha:
  – Vilken är din favorit-klädbutik där du handlar mest?
  – Vad för mode anser du att man ska satsa på i sommar?

  Nu till en mer seriös fråga: vad ska man egentligen göra när man "blir kär" för snabbt? Det händer mig alldeles för ofta. För bara några veckor sedan var jag SÅ djupt förälskad i en kille, jag kunde inte tänka mig en värld utan honom.. Men nu har jag gått och blivit intresserad av en annan… Den senaste veckan har vi fått ögonkontakt flera gånger och jag har märkt att han stirrat på mig.. Men jag har så svårt att veta, för jag blir typ intresserad när jag får känslan av att mina känslor kan bli besvarade.
  När jag får pirret i kroppen och allt därtill, är jag då verkligen förälskad? Är jag kär i kärleken? Eller är jag kär i bekräftelsen?

  Jag analyserar mig själv alldeles för mycket haha.. Men är detta onormalt?

 25. Hej! Gillar verkligen din blogg! Är bara lite nyfiken på hur du och din kille träffades, känns som ni blev tillsammans så snabbt så det måste ju verkligen varit kärlek vid första ögonkastet? Kram

 26. Hej! Gillar verkligen din blogg! Är bara lite nyfiken på hur du och din kille träffades, känns som ni blev tillsammans så snabbt så det måste ju verkligen varit kärlek vid första ögonkastet? Kram

 27. Är P killen du berättade om i måndagspepp? Alltså han som du gick förbi på stan och ni både vände er om och du sedan gick fram och tog hans nummer?

 28. Är P killen du berättade om i måndagspepp? Alltså han som du gick förbi på stan och ni både vände er om och du sedan gick fram och tog hans nummer?

 29. Hej Ellinor! Hoppas allt är bra, tycker du är supergrym. Jag undrar såklart som alla andra också om P! Hur träffades ni? Hur länge har ni träffat varandra? Hur gammal är han? Vad jobbar han med? Kul att ni har funnit varandra iallafall! Och verkar ha missat något men när flyttade du till Stockholm? Och hur känns det? Vet att du var lite osäker för det ju! Kram!

 30. Hej Ellinor! Hoppas allt är bra, tycker du är supergrym. Jag undrar såklart som alla andra också om P! Hur träffades ni? Hur länge har ni träffat varandra? Hur gammal är han? Vad jobbar han med? Kul att ni har funnit varandra iallafall! Och verkar ha missat något men när flyttade du till Stockholm? Och hur känns det? Vet att du var lite osäker för det ju! Kram!

 31. Hej, vet att denna fråga inte riktigt är sådan du kommer ta upp i frågestunden. Men ville bara fråga var dina träningstights på mystory är ifrån? 😊 din blogg är bäst och du är en otrolig inspiration!

 32. Hej, vet att denna fråga inte riktigt är sådan du kommer ta upp i frågestunden. Men ville bara fråga var dina träningstights på mystory är ifrån? 😊 din blogg är bäst och du är en otrolig inspiration!

 33. Herregud vilken bra fråga!! Jag känner precis samma sak, är jag kär i kärleken eller kär i bekräftelsen? Behöver ett svar på det här!

 34. Herregud vilken bra fråga!! Jag känner precis samma sak, är jag kär i kärleken eller kär i bekräftelsen? Behöver ett svar på det här!

 35. Varför stavar du ditt efternamn som Löfgren när du står skriven som Lövgren?

  Har du blivit diagnostiserad med depression eller "tror" (vet) du bara själv att du haft det?

  Skall du på Summerburst?

 36. Varför stavar du ditt efternamn som Löfgren när du står skriven som Lövgren?

  Har du blivit diagnostiserad med depression eller "tror" (vet) du bara själv att du haft det?

  Skall du på Summerburst?

 37. Hejsan!
  Vart hittar du dina kavajer? De är så snygga! Speciellt den vita, himla stilren och snygg!
  Du verkar vara en underbart härlig person, kör hårt på ditt eget race!
  Kram

 38. Hejsan!
  Vart hittar du dina kavajer? De är så snygga! Speciellt den vita, himla stilren och snygg!
  Du verkar vara en underbart härlig person, kör hårt på ditt eget race!
  Kram

 39. Hej Ellinor! Vill först bara tacka för att du driver en så underbart fin och läsvärd blogg!
  Sedan undrar jag vilken kamera du använder och om du redigerar dina bilder till bloggen, och isåfall hur? Dina foton är nämligen fantastiskt fina!

  Kram på dig!

 40. Hej Ellinor! Vill först bara tacka för att du driver en så underbart fin och läsvärd blogg!
  Sedan undrar jag vilken kamera du använder och om du redigerar dina bilder till bloggen, och isåfall hur? Dina foton är nämligen fantastiskt fina!

  Kram på dig!

 41. Hur träffades du och P ? När var er första kyss? När upptäckte du var kär? När blev din kärlek besvarad? Hur många år skiljer det mellan dig och P?

 42. Hur träffades du och P ? När var er första kyss? När upptäckte du var kär? När blev din kärlek besvarad? Hur många år skiljer det mellan dig och P?

 43. Hej! Du har tidigare skrivit mycket om dina framtidsplaner, där du vill bl.a vill bo i Göteborg och vara ekonomiskt oberoende vid en tidig ålder. Hur tänker du kring framtiden idag? Har du samma mål och drömmar i livet som tidigare eller har de ändrats?

 44. Hej! Du har tidigare skrivit mycket om dina framtidsplaner, där du vill bl.a vill bo i Göteborg och vara ekonomiskt oberoende vid en tidig ålder. Hur tänker du kring framtiden idag? Har du samma mål och drömmar i livet som tidigare eller har de ändrats?

 45. Hej,
  Kikade precis in på din blogg för första gången. Har lyssnat på den podd du spelade in med Hanna och vill ge cred till dig för att du är du och verkar vara en superhärlig person!
  Jag funderar kring din kamera och redigering av dina bilder. Vad har du för kamera? Hur redigerar du bilder? Vad tänker du på när du tar dina bilder till Blogg och Instagram? Tipsa gärna! 😊
  Skulle även vara kul om du berättade om hår/smink. Älskar att du jämt ser så naturlig ut 😊 Hur ser din vardags rutin ut? Hur sminkar du dig, produkter och tillvägagångssätt? Tips mot finnar och orenheter? haha, tips tips tips!
  Som sagt, är ny… kanske har du skrivit om detta innan? Men det är iaf vad jag skulle vilja se och läsa 😊

 46. Hej,
  Kikade precis in på din blogg för första gången. Har lyssnat på den podd du spelade in med Hanna och vill ge cred till dig för att du är du och verkar vara en superhärlig person!
  Jag funderar kring din kamera och redigering av dina bilder. Vad har du för kamera? Hur redigerar du bilder? Vad tänker du på när du tar dina bilder till Blogg och Instagram? Tipsa gärna! 😊
  Skulle även vara kul om du berättade om hår/smink. Älskar att du jämt ser så naturlig ut 😊 Hur ser din vardags rutin ut? Hur sminkar du dig, produkter och tillvägagångssätt? Tips mot finnar och orenheter? haha, tips tips tips!
  Som sagt, är ny… kanske har du skrivit om detta innan? Men det är iaf vad jag skulle vilja se och läsa 😊

 47. Den bilden på er är M A G I ur dess renaste form, sååå jävla fin. Tack för en underbar blogg och tack för att du precis är som jag när det gäller att visualisera om framtiden. Du är inte alls sjuk som tänker på det, jag är exakt likadan. Kram 😊

 48. Den bilden på er är M A G I ur dess renaste form, sååå jävla fin. Tack för en underbar blogg och tack för att du precis är som jag när det gäller att visualisera om framtiden. Du är inte alls sjuk som tänker på det, jag är exakt likadan. Kram 😊

 49. Hej!
  Som lång tjej, hur ser du på att dejta män som är kortare än dig? Frågar för jag själv är 170cm kort och har en crush på en tjej som säkert är en decimeter längre än mig.

 50. Hej!
  Som lång tjej, hur ser du på att dejta män som är kortare än dig? Frågar för jag själv är 170cm kort och har en crush på en tjej som säkert är en decimeter längre än mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi