Besök av fru Steen

Igår kom Caroline hem till oss för middag. Ni vet, Carro som gifte sig!! Nu är hon äntligen fru Steen. Det blev såklart bröllopssnack, diskussioner om barn och fnitter mellan vinglasen.

P slängde ihop en sallad på quinoa med pesto, fetaost, jordgubbar och annat smarrigt. Och…. *trumvirvel*… Dovhjort till! Somrigt och fräscht. Istället för en kopp kaffe hemma så gick vi de två korta minuterna till Rörstrandsgatan. Ni måste gå dit!! En låång gata som kryllar av restauranger. De har stängt av bilvägen där o v istället kryllar det av uteserveringar. Efter mycket om och men fick vi tillslut ett bord på Burgers And Beer. Det blev en efterrätt, bubbel och vin. Jag älskar såna här mys-stunder mitt i veckan. Och ikväll träffar vi våra vänner igen, dock blir det lite mer party denna gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi