Tvättdag och ny skjorta ifrån Filippa K

Idag är det tvättdag hemma hos oss. Vi tvättar väl mellan 1-4 gånger i veckan och delar oftast upp det. I och med att P alltid lagar vår middag har det blivit att jag sköter badrummet och tvätten. Men alla hans skjortor tar sån tid att hänga. Jag hatar det! Innan brukade jag ju bara kasta in allt i torktumlaren och hoppas på det bästa. Men det senaste har jag utökat min garderob och fler skjortor har fått flytta in på min sida i vår walk in closet också.

Jag är så lycklig över min nya ifrån Filippa K. Köpt här (hos Me & Met). Vill ni se den på? Har den ju oftast bara till kostymbyxor. Känns tråkigt att visa upp här..?

Åh herregud. Mitt under tiden jag skrev detta inlägget såg jag att P hade mosat in en klänning som skulle in på kemtvätt och absolut inte tvättas med bh-ar, knappar och annat som kan fastna. Nu blir de hus i helvete här (skämt å sido).. Got to go. Vi höres!! PS. Bästa mellanmålet är helt klart jordgubbar och vaniljkvarg.

  1. Vet inte hur du hänger skjortor. Men vi har alltid kört på att vi hänger dom på tork på galge, det går fort och det blir inga konstiga veck som måste strykas bort. Fast ni kanske redan gör så 😉

  2. Vet inte hur du hänger skjortor. Men vi har alltid kört på att vi hänger dom på tork på galge, det går fort och det blir inga konstiga veck som måste strykas bort. Fast ni kanske redan gör så 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi