Fira ledigheten och en balans inom jobbet

Jag är iväg på mycket tillställningar med vänner, gamla som nya. Igår var det middag på Birger Jarlsgatan för att inviga semestern på riktigt.

Som nämnt är det jag värderar högst i livet – relationer. Jag vet hur det är att stå ensam, och jag njuter av utbytet i samtal om relationer exempelvis. Jag får med andra ord ut betydligt mycket av möten med människor. När jag är iväg på middagar med P och mina kompisar så läggs mobilen undan, punkt. Då jobbar inte jag – utan lever.

Jag är nog den bloggaren som fotar absolut allra minst. Klart att jag vill ha foton ifrån fester och middagar, men jag tycker att fotandet kan bli ohyfsat. Jag tar oftast mellan 1-5 bilder i början av kvällen, inga omtagningar, utan bara snabba klick. Sen lägger jag undan den.

Bilden här över tog jag efter förrätterna och bubblet i köket (som jag med flit inte fotade då det liksom aldrig blev läge). Och sen hann vi stå på balkongen och snacka om tal och fyllehistorier, innan vi gick in och serverade oss själva av maten. Då när de andra lassade på kött så knäppte jag denna.

Sjal Kenzo // Kjol Zalando // Toppen är en egentligen en sidenklänning ifrån Mango

Det jag vill komma fram till är att de där ”spontana” bilderna som tas mellan alla faser under en middag, inte alltid är så spontana när man är en bloggare. De är snarare väldigt planerade och man la många tankar fram och tillbaka på vinklar, vilken social medie bilden ska passa på osv osv. Jag har också varit där, och ÄR där när jag är på jobbet. Men jag vill liksom inte vara den ”speciella” på en middag, och som verkar både otrevlig och oartig som avbryter mitt i en konversation för att ta ett foto eller svara på ett mail. Nu håller jag balansen och slappnar istället av. Jag verkligen smakar på vinet och observerar att någon har en ny parfym.

SÅ. Ville bara klargöra vad det är för regler som gäller här på min blogg.
Här skrivs det om mitt liv. Mitt riktiga liv och inte ett tillgjort som ser bra ut på sociala medier. Därför blir det ibland varken perfekta eller många bilder. Puss godnatt!

  1. Har också jättesvårt att knäppa bilder random sådär för känns jättefel och som du säger att man inte njuter av sällskapet.. Känns ohyffsat lixom.

  2. Har också jättesvårt att knäppa bilder random sådär för känns jättefel och som du säger att man inte njuter av sällskapet.. Känns ohyffsat lixom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi