Måndagspepp kommer inte tilbaka

Ja ni, jag vet att frågorna är många och att jag har valt att inte besvara dem. Sedan såg jag på Hannas blogg att hon har gjort det, så då tänker jag att jag likagärna kan svara ur mitt perspektiv på varför podden inte kommer att komma tillbaka.

Varför har Måndagspepp fortfarande inte kommit tillbaka?
Svar: Till en början sköts det hela tiden upp för att Hanna var utomlands. Men vi båda kände väl samtidigt att vi behövde en paus för att få ny inspiration. Sedan fick jag väldens sug över midsommar när jag insåg hur mycket vi båda hade förändrats sen vi tog vår paus i april, men då kände inte Hanna samma sak. I samma veva fick jag nys om hennes nya podd med Dasha, och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för tjejerna 🙂 Och vad det gäller Måndagspepp kommer vi inte att komma tillbaka alls (vilket folk verkar tro), men det ligger hos mig. Jag förstår inte hur det skulle kunna gå till tyvärr. Men det har varit svinkul så länge det varade. Vi hade ju verkligen en utav Sveriges största podcasts. Jag saknar redan att podda.

Jag undrar om din relation till Hanna fortfarande är lika bra som den var när ni resten tillsammans i Grekland och Kroatien? Känns som att ni inte setts på länge.
Svar: Nej Hanna och jag ses inte alls längre vilket är supertrist. Vi har setts på något event då och då. Vi har alltid varit väldigt olika, men vi båda känner nog att vi är i helt olika stadier i livet nu. Det känns som om jag har hoppat över några år i min personliga utveckling på bara ett par veckor, och det finns ingenting jag värderar högre än mina relationer, mitt mående och att bygga upp något att luta sig tillbaka på. Medan Hanna fortfarande älskar att resa som vi gjorde när vi lärde känna varandra för två år sedan, vilket jag förstår och respekterar. Men det krockar liksom, plus en massa annat, och då är det svårt att ha det stabilt mellan varandra.

Nu har ni hört min sida av storyn och behöver inte fråga mer. Undrar ni om något kring Hannas val, ta det med henne.

 1. tråkigt såklart, meeeen sådär blir det – folk är i olika stadier, man kan växa ifrån varann men hitta tillbaka senare eller inte alls. Men låt tiden ha sin gång så får ni se vad som sker i framtiden <3

 2. tråkigt såklart, meeeen sådär blir det – folk är i olika stadier, man kan växa ifrån varann men hitta tillbaka senare eller inte alls. Men låt tiden ha sin gång så får ni se vad som sker i framtiden <3

 3. Det fina är att de gamla avsnitten finns ju kvar, så dem kan man lyssna på huur många gånger som helst. Det brukar iallafall jag göra. Har ett par favoritavsnitt som jag gärna går tillbaka till när/om jag känner mig låg. Tack för det! 💛

 4. Det fina är att de gamla avsnitten finns ju kvar, så dem kan man lyssna på huur många gånger som helst. Det brukar iallafall jag göra. Har ett par favoritavsnitt som jag gärna går tillbaka till när/om jag känner mig låg. Tack för det! 💛

 5. Supertråkigt att ni inte kommer ha en podd ihop längre, jag älskade verkligen den! Men jag förstår er, ta hand om dig.

 6. Supertråkigt att ni inte kommer ha en podd ihop längre, jag älskade verkligen den! Men jag förstår er, ta hand om dig.

 7. Åh vad tråkigt, nu när jag äntligen sett det härliga i att lyssna på poddar haha!! Plöjt igenom så gott som alla era avsnitt på typ 4 arbetsdagar 😟

 8. Åh vad tråkigt, nu när jag äntligen sett det härliga i att lyssna på poddar haha!! Plöjt igenom så gott som alla era avsnitt på typ 4 arbetsdagar 😟

 9. Synd att måndagspepp inte kommer tillbaka…. Men kanske lite bra då man inte ofta blev så peppad, utan det va såå många gånger jag blev obekväm av podden då man kunde känna hur stelt det blev mellan er i vissa diskussioner. Ni upplevdes verkligen som raka motsater -hanna så glad och sprallig, och du cynisk och negativ… Hanna såg på livet genom ett rosa filter och verkade välja att se på allt ur ett bra perspektiv, medan du skulle se det dåliga i allt och alltid kommentera det. Kändes verkligen som du drog ner Hannas humör, alltid skulle ha rätt och bara bara hacka på allt. Älskade måndagspepp så länge det varade men tror Hanna & Dasha är en bättre kombo. Hoppas ni inte hyser några agg mot varandra och att du kanske kan gästa onsdagsbubbel.

 10. Synd att måndagspepp inte kommer tillbaka…. Men kanske lite bra då man inte ofta blev så peppad, utan det va såå många gånger jag blev obekväm av podden då man kunde känna hur stelt det blev mellan er i vissa diskussioner. Ni upplevdes verkligen som raka motsater -hanna så glad och sprallig, och du cynisk och negativ… Hanna såg på livet genom ett rosa filter och verkade välja att se på allt ur ett bra perspektiv, medan du skulle se det dåliga i allt och alltid kommentera det. Kändes verkligen som du drog ner Hannas humör, alltid skulle ha rätt och bara bara hacka på allt. Älskade måndagspepp så länge det varade men tror Hanna & Dasha är en bättre kombo. Hoppas ni inte hyser några agg mot varandra och att du kanske kan gästa onsdagsbubbel.

 11. Haha vilken sjuk kommentar! Ja Hanna och jag är som sagt väldigt olika 😊 Vi båda är nog positiva i grunden, men har olika saker i bagaget som vi drar slutsatser ifrån. Ingen aning om ifall jag drog ner Hannas humör, men det varken tror jag eller hoppas jag. Ja det tror jag med! Kram

 12. Haha vilken sjuk kommentar! Ja Hanna och jag är som sagt väldigt olika 😊 Vi båda är nog positiva i grunden, men har olika saker i bagaget som vi drar slutsatser ifrån. Ingen aning om ifall jag drog ner Hannas humör, men det varken tror jag eller hoppas jag. Ja det tror jag med! Kram

 13. Hehe juste, att tillägga är att vi spelade väldigt mycket på ”rollerna” vi ”hade” och fick direktiv om det, just för att det inte hade funnits någon spänning annars. Kom på det nu när jag tänkte igenom hur det egentligen var. Kram!

 14. Hehe juste, att tillägga är att vi spelade väldigt mycket på ”rollerna” vi ”hade” och fick direktiv om det, just för att det inte hade funnits någon spänning annars. Kom på det nu när jag tänkte igenom hur det egentligen var. Kram!

 15. Sa Hanna ngt om hennes nya pod eller fick du veta det bakvägen? Är du inte alls ”besviken” eller ledsen över det hon gjorde som hon svek dig? Eller jag hade blivit riktigt ledsen

 16. Sa Hanna ngt om hennes nya pod eller fick du veta det bakvägen? Är du inte alls ”besviken” eller ledsen över det hon gjorde som hon svek dig? Eller jag hade blivit riktigt ledsen

 17. Jag håller verkligen inte med om att Ellinor var negativ och cynisk!
  När jag lyssnade på måndagspepp så uppfattade jag Ellinor som tjejen som hade koll på livet. Hon visste att livet inte alltid en dans på rosor hur mycket man än vill det och jag tyckte det var skönt att Ellinor kunde bekräfta det! Livet handlar inte alltid om att man ska dricka dyr champagne och köpa dyra märkesväskor!

  Ellinor visste att man inte kan gömma sig uppe bland dem rosa fluffiga molnen utan man måste komma ner i den jobbiga verkligheten vare sig man vill det eller inte. I vissa perioder i livet så går man igenom jobbiga saker som kan kännas som livets undergång och det är dem personerna som lyckas ta sig upp ur det som är dem starka. Jag uppfattade Ellinor som en väldigt stark person som fått lära sig livet på den hårda vägen och det kommer göra att hon kommer komma väldigt långt i livet! Du är en otroligt bra förebild för väldigt många ❤️

  PS. Stort cred till dig när ni podda om Julen. Tror att DU hjälpte många ❤️

 18. Jag håller verkligen inte med om att Ellinor var negativ och cynisk!
  När jag lyssnade på måndagspepp så uppfattade jag Ellinor som tjejen som hade koll på livet. Hon visste att livet inte alltid en dans på rosor hur mycket man än vill det och jag tyckte det var skönt att Ellinor kunde bekräfta det! Livet handlar inte alltid om att man ska dricka dyr champagne och köpa dyra märkesväskor!

  Ellinor visste att man inte kan gömma sig uppe bland dem rosa fluffiga molnen utan man måste komma ner i den jobbiga verkligheten vare sig man vill det eller inte. I vissa perioder i livet så går man igenom jobbiga saker som kan kännas som livets undergång och det är dem personerna som lyckas ta sig upp ur det som är dem starka. Jag uppfattade Ellinor som en väldigt stark person som fått lära sig livet på den hårda vägen och det kommer göra att hon kommer komma väldigt långt i livet! Du är en otroligt bra förebild för väldigt många ❤️

  PS. Stort cred till dig när ni podda om Julen. Tror att DU hjälpte många ❤️

 19. Tråkigt att er podd inte kommer tillbaka, den var väldigt mysig att lyssna på! Undrar också hur du fick veta om hannas nya podd – sa hon något eller fick du läsa det i hennes blogg o hur kändes det då?

 20. Tråkigt att er podd inte kommer tillbaka, den var väldigt mysig att lyssna på! Undrar också hur du fick veta om hannas nya podd – sa hon något eller fick du läsa det i hennes blogg o hur kändes det då?

 21. Ellinor var den vettige og den store inspirasjonen ut av dem! Hanna merket man hadde en bakgrunn uten strul med penger, familie eller sykdom. Alt var vare en rosa sky, champagne og merkevesker. Mens du ellinor snakket menneske til menneske om ångest, mobbing, familie relationer, and so on!!! Trist, men du kan gjøre det like bra på egenhånd! Eller- par i hop deg med en annen herlig tjei? Vendela og du er drøm kombo!

 22. Ellinor var den vettige og den store inspirasjonen ut av dem! Hanna merket man hadde en bakgrunn uten strul med penger, familie eller sykdom. Alt var vare en rosa sky, champagne og merkevesker. Mens du ellinor snakket menneske til menneske om ångest, mobbing, familie relationer, and so on!!! Trist, men du kan gjøre det like bra på egenhånd! Eller- par i hop deg med en annen herlig tjei? Vendela og du er drøm kombo!

 23. Synd ändå! Kommer sakna Måndagspepp men jag hoppas att du kommer starta en annan pod i framtiden! Du hade alltid så kloka saker att ta upp 😊

 24. Synd ändå! Kommer sakna Måndagspepp men jag hoppas att du kommer starta en annan pod i framtiden! Du hade alltid så kloka saker att ta upp 😊

 25. Jättetråkigt att måndagspepp inte kommer tillbaks men förstår fullständigt! Både du och Hanna ska i alla fall veta att ni verkligen fick mig peppade på livet så många gånger! Lyssnat på alla avsnitt hur många gånger som helst och skrattar fortfarande lika mycket varje gång.
  Ta hand om dig och hoppas att även du börjar podda på nytt igen!

 26. Jättetråkigt att måndagspepp inte kommer tillbaks men förstår fullständigt! Både du och Hanna ska i alla fall veta att ni verkligen fick mig peppade på livet så många gånger! Lyssnat på alla avsnitt hur många gånger som helst och skrattar fortfarande lika mycket varje gång.
  Ta hand om dig och hoppas att även du börjar podda på nytt igen!

 27. Alltså som både Hanna och jag pratar om i podden, hon är som hon är för att hon levt det livet hon har levt. Och precis så är det ju för mig med. Tack för kommentaren, tar åt mig utav komplimangerna<3

 28. Alltså som både Hanna och jag pratar om i podden, hon är som hon är för att hon levt det livet hon har levt. Och precis så är det ju för mig med. Tack för kommentaren, tar åt mig utav komplimangerna<3

 29. Vad fint!!!! Ja, podden var ju till för att vi bara skulle vara fnissiga och prata om inget speciellt egentligen. Tack detsamma! Fått några kommentarer om det nu, så jag kanske ska göra det i alla fall! 😊 <3

 30. Vad fint!!!! Ja, podden var ju till för att vi bara skulle vara fnissiga och prata om inget speciellt egentligen. Tack detsamma! Fått några kommentarer om det nu, så jag kanske ska göra det i alla fall! 😊 <3

 31. Supertrist det här, men samtidigt har allt – som ni har sagt – en mening. Jag tycker att ni bidrog med olika saker i podden. Och du fick med allt det viktiga, fick en att tänka till och öppna ögonen. Du har gått igenom mycket och det hörs igenom när du pratar och resonerar. Vet att du fick kritik för att du sa vad det tyckte, men om du inte hade gjort det hade det blivit en oviktig flower Power podd. Jag är verkligen sugen på att få höra dig podda igen, nu när du förändrats sen senast ( som du själv säger och som man verkligen KÄNNER AV i bloggen). Jag tycker att du ska podda med någon som tillför något i en diskussion, annars blir det bara en enmannashow. Läste här ovan att du inte funderat på en ny podd, men det tycker jag absolut att du ska. Typ köra med Molly Sanden eller Bianca Ingrosso. Tjejer som har en historia. Det blir så platt annars. Eller bara någon annan nära tjejkompis. Hoppas verkligen att du och Hanna kan fortsätta vara vänner trots era olikheter, kram<3

 32. Supertrist det här, men samtidigt har allt – som ni har sagt – en mening. Jag tycker att ni bidrog med olika saker i podden. Och du fick med allt det viktiga, fick en att tänka till och öppna ögonen. Du har gått igenom mycket och det hörs igenom när du pratar och resonerar. Vet att du fick kritik för att du sa vad det tyckte, men om du inte hade gjort det hade det blivit en oviktig flower Power podd. Jag är verkligen sugen på att få höra dig podda igen, nu när du förändrats sen senast ( som du själv säger och som man verkligen KÄNNER AV i bloggen). Jag tycker att du ska podda med någon som tillför något i en diskussion, annars blir det bara en enmannashow. Läste här ovan att du inte funderat på en ny podd, men det tycker jag absolut att du ska. Typ köra med Molly Sanden eller Bianca Ingrosso. Tjejer som har en historia. Det blir så platt annars. Eller bara någon annan nära tjejkompis. Hoppas verkligen att du och Hanna kan fortsätta vara vänner trots era olikheter, kram<3

 33. Jo, allt har en mening. Tack för kommentaren, tar till mig. Men samtidigt tycker jag att Hanna tillförde otroligt mycket i podden och jag är glad över att vi gjorde det ihop. Utan henne hade det inte blivit någon podd, och utan oss ihop så hade vi inte haft en utav de största poddarna i Sverige. Det är tråkigt att det blev som det blev, men samtidigt tycker jag ju om både Hanna och Dasha och hoppas att det kommer gå lika bra för dom. Och så känner jag trots att vi är olika och vill olika saker här i livet 😊

 34. Jo, allt har en mening. Tack för kommentaren, tar till mig. Men samtidigt tycker jag att Hanna tillförde otroligt mycket i podden och jag är glad över att vi gjorde det ihop. Utan henne hade det inte blivit någon podd, och utan oss ihop så hade vi inte haft en utav de största poddarna i Sverige. Det är tråkigt att det blev som det blev, men samtidigt tycker jag ju om både Hanna och Dasha och hoppas att det kommer gå lika bra för dom. Och så känner jag trots att vi är olika och vill olika saker här i livet 😊

 35. Varför svarar du bara på vissa frågor? Tex om du visste om innan om att hon skulle göra en annan podd. Du vill måla upp dig som offer eller…? Menar inget illa, gillade eran podd jätte mycket men tyckte inte om din ton i detta inlägg mot hanna som ska vara din kompis…

 36. Varför svarar du bara på vissa frågor? Tex om du visste om innan om att hon skulle göra en annan podd. Du vill måla upp dig som offer eller…? Menar inget illa, gillade eran podd jätte mycket men tyckte inte om din ton i detta inlägg mot hanna som ska vara din kompis…

 37. Varför jag inte svarar på allt är för att jag inte vill berätta om allt, just för att jag inte vill utelämna privata grejer. Något jag tycker är min skyldighet som kompis på sociala medier.

 38. Varför jag inte svarar på allt är för att jag inte vill berätta om allt, just för att jag inte vill utelämna privata grejer. Något jag tycker är min skyldighet som kompis på sociala medier.

 39. Måndagspepp har haft en stor impakt på mig personligen, ni har gett mig fler perspektiv och nya insikter i livet som jag aldrig kommer glömma, jag är tacksam för de säsonger vi fick ta del av även om det tyvärr kommit till sitt slut. Jag relaterar så enormt mycket till just dig Ellinor, och hoppas verkligen att du startar en ny podcast du med. För det hade varit underbart att få inspireras ännu lite mer av dig!

 40. Måndagspepp har haft en stor impakt på mig personligen, ni har gett mig fler perspektiv och nya insikter i livet som jag aldrig kommer glömma, jag är tacksam för de säsonger vi fick ta del av även om det tyvärr kommit till sitt slut. Jag relaterar så enormt mycket till just dig Ellinor, och hoppas verkligen att du startar en ny podcast du med. För det hade varit underbart att få inspireras ännu lite mer av dig!

 41. Varför har du inte nämnt något om Hannas låt eller gratulerat henne i hennes framgångar? Kan du känna avundsjuka gentemot henne? Menar inget illa, undrar genuint.

 42. Varför har du inte nämnt något om Hannas låt eller gratulerat henne i hennes framgångar? Kan du känna avundsjuka gentemot henne? Menar inget illa, undrar genuint.

 43. Jag blev jätteledsen när jag läste detta, men precis som alla andra hade man ju det på känn. Jag älskade att ni var så olika och tillsammans tillförde ni så mycket till en podd. Hannah var mer personen som fick en att bli peppad på äventyr och att våga drömma sig bort. Du, Ellinor, tillförde mer med djupa resonemang och tankar och tog ner en lite på jorden (och det behövs verkligen, jag tror du förstår att jag verkligen menar allt det på ett positivt sätt). Ni lyckades alltid få mig att bli glad efter att jag lyssnat på er podd, och jag känner igen mig själv och mina kompisar i er vänskap. Just därför hoppas jag att ni ändå förblir vänner, för även om ni är på olika stadier nu så kan man hitta tillbaka senare och nära vänner är alltid bra att ha.

 44. Jag blev jätteledsen när jag läste detta, men precis som alla andra hade man ju det på känn. Jag älskade att ni var så olika och tillsammans tillförde ni så mycket till en podd. Hannah var mer personen som fick en att bli peppad på äventyr och att våga drömma sig bort. Du, Ellinor, tillförde mer med djupa resonemang och tankar och tog ner en lite på jorden (och det behövs verkligen, jag tror du förstår att jag verkligen menar allt det på ett positivt sätt). Ni lyckades alltid få mig att bli glad efter att jag lyssnat på er podd, och jag känner igen mig själv och mina kompisar i er vänskap. Just därför hoppas jag att ni ändå förblir vänner, för även om ni är på olika stadier nu så kan man hitta tillbaka senare och nära vänner är alltid bra att ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi