Marbella bokat

Då var Marbella bokat. Jag åker ner i slutet av juli, ihop med resten utav mina närmsta vänner ifrån Göteborg. P åker ner samtidigt med sina närmaste killkompisar ifrån Stockholm, så det kommer bli svinkul. Jag skojar inte när jag säger att minst sju gäng som jag känner ska ner samtidigt, så jag är så peppad!! Jag längtar efter solen, att ha långa vinluncher, dagsfester och lugna kvällar vid huset. De sista fem dagarna ska jag och P vara själva dock, ser verkligen fram emot det också även om vi kommer att hänga en del veckan innan.

Men nu behöver jag er hjälp! Vi bor ett as stort gäng i Alex hus, så jag vet inte hur mycket vi kommer äta ute. Gissar på att det kommer bli en del middagar i huset då det blir enklast. Men lunchställen? Hit me! Och beach clubs, vart vill man vara? Puro beach? Nikki Beach? Ocean Club?

Ska jag och P ta en dejt, vart käkar vi då? Och ska slå ihop tjejgängen och dricka drinkar, vart hittar vi en fräsch bar? Ni har alltid så bra koll. Är jag inte lustig förresten, jag har varit lite överallt i Spanien typ nio olika gånger och aldrig fastnat för landet. Ändå har jag två resor inbokade denna sommaren till just Spanien. Hoppas på att få se en annan sida nu… Help me with that. Bästa tipset för att få en lyckad semester är mycket research!

 1. Skulle rekommendera att vara på ocean club bara någon dag, blir väldigt lätt för mycket där! Annars är puro och nikki lite lugnare om man bara vill softa vid stranden men ändå festa. La Sala är också något som rekommenderas starkt!

 2. Skulle rekommendera att vara på ocean club bara någon dag, blir väldigt lätt för mycket där! Annars är puro och nikki lite lugnare om man bara vill softa vid stranden men ändå festa. La Sala är också något som rekommenderas starkt!

 3. Lite finare klubb, kanongoda drinkar och möjlighet att kanske träffa på kändisar; Olivia Valére i Puerto Banus!
  För en dejt; Puente Romano!! Supermysigt och så himla fint!
  Astral Cocktailbar har jättegoda drinkar, också i Puerto Banus 😊
  Massa härliga resturanger finns i hamnen också!!

 4. Lite finare klubb, kanongoda drinkar och möjlighet att kanske träffa på kändisar; Olivia Valére i Puerto Banus!
  För en dejt; Puente Romano!! Supermysigt och så himla fint!
  Astral Cocktailbar har jättegoda drinkar, också i Puerto Banus 😊
  Massa härliga resturanger finns i hamnen också!!

 5. Kom precis hem från tio dagar i marbella och håller med.. Magna café är ett perfekt middagsställe.. Ring dock och boka bord i tid och be om att få sitta ute på ”balkongen” 😊
  Le suit är ett perfekt ställe att dricka drinkar på o även nattklubben va bra

 6. Kom precis hem från tio dagar i marbella och håller med.. Magna café är ett perfekt middagsställe.. Ring dock och boka bord i tid och be om att få sitta ute på ”balkongen” 😊
  Le suit är ett perfekt ställe att dricka drinkar på o även nattklubben va bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi