Räkonsdag i Oxelösund

Jag och P lämnade Göteborg, och skildes åt i Linköping. Där åkte han hem till sina föräldrar och jag fortsatte hem till mormor och morfar i Oxelösund. Även fast min dag har sugit på grund av tråkiga besked så hann jag ändå med lite kul saker. Bland annat var jag inne en sväng i Nyköping och fikade på Hellmanska Gården. Sen släpade min kusin med mig till en räkafton hos Sailor nere i hamnen i Oxelösund. Två duktiga trubadurer spelade, och det bjöds på räkor och härlig stämning. Jag ville egentligen bara ligga hemma, men var glad över att jag följde med ändå. Resten av kvällen har jag spenderat framför datorn, och väntat på ett sms i mobilen. Lite popcorn har jag hunnit med att äta också.

  1. Hej! När jag läste om din version om vad som hände med måndagspepp så blev jag lite ledsen. Jag tycker att du är helgrym & gjorde en stor del av er podd. Så att Hanna valde att göra onsdagsbubbel med Dasha hoppas jag inte stoppar dig från att fortsätta med poddandet. Du är så genuin & härlig 😊 Kram & tack för en grym blogg 😊

  2. Hej! När jag läste om din version om vad som hände med måndagspepp så blev jag lite ledsen. Jag tycker att du är helgrym & gjorde en stor del av er podd. Så att Hanna valde att göra onsdagsbubbel med Dasha hoppas jag inte stoppar dig från att fortsätta med poddandet. Du är så genuin & härlig 😊 Kram & tack för en grym blogg 😊

  3. Måste bara säga att hag älskar din blogg! Jätte peppande och härlig! Var kommer dina superfina jeans ifrån, och vad heter modellen?? Kram

  4. Måste bara säga att hag älskar din blogg! Jätte peppande och härlig! Var kommer dina superfina jeans ifrån, och vad heter modellen?? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi