Boka enkelbiljett och dagar på landet

Vad är det för dag idag? Tisdag? Onsdag? Jag har ingen aning. Dagarna har luddats ut och idag övervägde jag att boka en biljett hem till mitt Göteborg. En enkelbiljett. Jag saknar det så. När P inte är i Stockholm finns det ingenting här som lockar. Nu gäller det att fördriva tiden och förbereda mig för att ta flyget ner till Marbella i slutet av veckan. Igårkväll kom Emma och Malin förbi, och vi drack bubbel och GT’s till midnatt.

Idag har en utav mina äldsta vänner varit på besök, och vi har badat tills blixten kom. Här får ni lite bilder jag tog när jag var på landet (hos mormor och morfar) i helgen.

Då träffade jag Matilda, som jag lärde känna när jag bodde i London. Hon bor i Nyköping, så jag vi hängde där. De andra gick ut, men jag avvek hem och tackade nej till alkoholen. Händer sällan såhär års, därför jag vill notera det haha.

Är ni i Nyköping eller Oxelösund (där min mormor och morfar bor) så måste ni bada vid Femöre. Alla andra stränder är äckliga och kryllar av barn som skvätter i vattnet… Jag som är rätt kräsen och dessutom världens badkruka, skippar därför hellre att bada än att åka någon annanstans.

Min syster Olivia är en utav de snyggaste jag vet. Vi är födda ganska tätt inpå varandra och vi har alltid hatat varann. Men nu har vi gett det några år och nu funkar vi mycket bättre ihop, även fast jag kan få panne på henne emellanåt. Åter till ämnet, att Olivia är snygg. När jag tar med henne på grejer blir hon alltid överöst med komplimanger (ofta om att hon är lik Kylie Jenner) och jag bara står där like ”hej jag finns också :-)”.

Nej, en dag hörrni – då ska jag ha ett landställe vid havet. På Västkusten. BÄSTkusten. Mitt saknade hem.

 1. Hejsan, en liten fråga ang din kropp 😉
  Hur håller du dig i så bra form? vad brukar du träna? Jag är som säker du med född smal och har alltid fått höra att jag är för smal :/ gillar att träna och skulle vilja få lite muskler (magrutor) har du tips på bra träningsform.. Puss och kram

 2. Hejsan, en liten fråga ang din kropp 😉
  Hur håller du dig i så bra form? vad brukar du träna? Jag är som säker du med född smal och har alltid fått höra att jag är för smal :/ gillar att träna och skulle vilja få lite muskler (magrutor) har du tips på bra träningsform.. Puss och kram

 3. Hej!
  Jag och min pojkvän ska till Göteborg imorgon och eftersom du verkar ha sån himla bra kolla på vart man ska vara och äta undrar jag vilken resturang som är den bästa för en mysig middag och vart går man för att ta en god drink?
  Har läst din blogg länge och man märker verkligen hur mycket lyckligare du blivit sedan du träffade P, jag är så glad för din skull!
  Kram!!

 4. Hej!
  Jag och min pojkvän ska till Göteborg imorgon och eftersom du verkar ha sån himla bra kolla på vart man ska vara och äta undrar jag vilken resturang som är den bästa för en mysig middag och vart går man för att ta en god drink?
  Har läst din blogg länge och man märker verkligen hur mycket lyckligare du blivit sedan du träffade P, jag är så glad för din skull!
  Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi