Just precis just nu

Just nu sitter jag i fönstret och dricker bittert näskaffe. Jag blundar och sitter nära kanten. Andas in. Ni vet hur luften känns när det precis har regnat? Ibland snurrar allt lite för mycket. Idag var ännu en sån där dag, när jag har haft svårt för att gå upp. Kroppen är som förlamad. Död. Det kryper i varenda cell av att se mina shorts ligga ut och in på soffan, men jag kan ändå inte plocka upp dom.

Fyfan vad allt snurrar. Tänk om jag trillar ner? Då hamnar jag bredvid den hemlösa killen med smutsiga kläder. Kanske ska jag bjuda med honom upp så han får ta en dusch och äta upp det sista vi har hemma? Eller ska jag gå ner med mat istället och ta en löprunda?

Alla naglar gör ont. Jag har knappt några kvar. Helvete. Jag ser förjävlig ut. Mitt hår är skitit och mina tänder är gula. Jag tror att jag har suttit här i snart två timmar nu. Snart kommer Emma. Det ska bli så jävla skönt.

 1. Hej Ellinor! Såg att du övernattat på hotell Bellora – precis som vi ska.
  Har du några tips på vad en kan göra i göteborg, förutom Liseberg såklart?!
  Vart hittar vi bästa burgaren, bästa drinken, bästa utestället osv?
  Puss!!

 2. Hej Ellinor! Såg att du övernattat på hotell Bellora – precis som vi ska.
  Har du några tips på vad en kan göra i göteborg, förutom Liseberg såklart?!
  Vart hittar vi bästa burgaren, bästa drinken, bästa utestället osv?
  Puss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi