Kvällsdopp

Fina Emma. Vi har det så fantastiskt ihop. Förstår varandra mentalt men är väldigt olika som människor. Men går man igenom samma skit så får man nog liknande värderingar och syn på livet. Här om kvällen var vi och badade, och igårkväll så drack vi bara drinkar och vin i mitt köksfönster.

Följer ni mig på Snapchat @ellinorlofgren så får ni ta del utav mycket som jag inte visar här. Fram till kl 16:16 får ni nämligen 20% rabatt på ett helt köp hos www.na-kd.com. Där hittar ni bland annat baddräkten jag visar här över (klick!) som dessutom är på rean just nu och kostar 149kr! På min Snapchat visar jag däremot vad jag har beställt hem. Gammal hederlig inspiration för er så att säga.

Det är så lyxigt att vi bor precis vid vattnet, och tar man en 10 minuters promenad kommer man fram till Hornsbergsstrand, som jag faktiskt tycker är väldigt mysig. Den är inte alls ovårdad utan helt nybyggd, och är man där i tid får man alltid en plats. På kvällarna är det super poppis med folk som har picknick också. Det ska jag dra med P på när vi kommer hem ifrån Marbella.

Här är Emma, hon gästade ju podcasten Måndagspepp som jag och Hanna hade förut ni vet? Jag gillade inte avsnittet, men vi snackade ångest. Ett område där Emma har mycket visa saker att säga. Hennes baddräkt fick hon i present utav mig, ifrån Meloonpro men finns en liknande hos na-kd som ni ju får rabatt på nu. Den hittar ni HÄR.

Stockholm är faktiskt himla fint på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi