Beachclub Marbella

Här kommer veckans första Marbella-tips. Det är ju en del svenskar som åker ner till Marbella, och nu förstår jag helt klart varför. Varit nästan överallt i Spanien, och har aldrig fastnat. Men detta stället rådiggar jag hittills. Upplever dock inte att det är speciellt spanskt, så det är kanske därför…

Nåväl. Det finns ju en del beachclubs här. Och idag testade vi av en slump på nyöppnade NAÔ. Hit måste ni! Det är samma ägare till Olivia Valere(känd nattklubb här) som har startat upp den, och det kostar ingenting att gå in.

Det ligger inte nere vid havet, utan upp mot bergen. Googla så hittar ni. Det är superfräscht, skön musik och verkligen okej mat. Basses burgare fick 10/10 i betyg, men min Caesar var lite kladdig så den får 7/10.

Det finns hur mycket solbäddar som helst, och det var en del som kom förbi bara för maten. Ångrar att jag inte beställde dumplings dock…

Här har ni den, 10 poängaren. Basse och jag slog vad om ifall ni vill att jag ska börja videoblogga också. Jag trodde inte det, men han sa tveklöst ja. Så jag frågade på Snapchat och fick nog närmare 150 ”JAAAA!” Till svar. Tycker ni här samma sak? Det tar ju en del tid, så i så fall drar jag igång med det om ni vill.

Sedan låg vi i poolen ett par timmar, och beställde in mojitokannor och sangria. Verkligen den godaste sangrian jag testat, så den måste ni smaka. Tror e
n kanna kostade 30?. Och en lunch kostade runt 15-20? kanske. Så ni vet innan ni åker dit! 🙂

Nu har killarna börjat förfesta här redan, och jag sitter bokstavligt talat HELT OFIXAD i sängen och bloggar. Detta inlägget har tagit 1h nu, vilket inte alls ingick i min planering. Om (OMG!!!!!) 30min har vi bokat bord på Tuk Tuk. Och jag ska hinna ta bilder här vid husets japanska trädgård också. Börjar gråta av stress. Hejdå!

  1. Ser underbart ut! Vad kostar det att ha en solbädd och hur länge får man ha den? Måste man boka sen innan eller hur går det till? ☺️

  2. Ser underbart ut! Vad kostar det att ha en solbädd och hur länge får man ha den? Måste man boka sen innan eller hur går det till? ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi