Hej semester i två veckor

Inatt landade jag här i Marbella och imorse knackade killarna på sovrumsdörren. När jag kom ut i köket hade dom gjort frukost. Perfekt start på resan – och vilket välkomnande! Morgonshots (på citron, ingefära och apelsin), varma mackor och färsk frukt. Jag fick i mig en digistive-yoghurt också.

Vi bor hos en kompis, så jag kan tyvärr inte tipsa om hotell. Men det kommer senare. Jag kommer bo på lite olika ställen när jag är här nere. Men måste bara säga WOOOOOW till huset vi bor i nu. Tveklöst det fräschaste jag bott i.

Efter frukosten låg vi och solade ett par timmar vid infinitypoolen, innan svirade vi om och drog till en beachclub… Men mer om det i nästa inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi