Dinner in Aloha Gardens

Okej, skriv upp alla ställen vi går till och käkar/hänger på här i Marbella (om jag inte rekommenderar det såklart). Igår var vi på Tuk Tuk i Aloha Gardens. Ett asiatiskt ställe som får riktigt höga betyg.

Beställ in friterade gambas (jätteräkor) till förrätt. Dom var så sinnessjukt smarriga. Svalde mina hela typ haha! Jag åt en ganska tråkig huvudrätt, så tipsar istället om grön eller rödcurryn med kyckling. Alla älskade dom rätterna. Sushin var utsökt den också.

Vi var ett gäng på tolv pers och det var riktigt bra stämning. Man sitter ute under palmer, bredvid ett stort vattenfall. Det var några småbarn där också, så stället är perfekt oavsett tillfällen.

Anyway, när restaurangen stängde och tallrikarna var slickade så gick vi de 20 sekunder ner på gatan till Livingroom. En klassisk kill-bar skulle jag vilja säga. Det spelades gamla klassiker, och alla blev på riktigt partyhumör.

Här i Marbella så bor jag ju ihop med P och våra killkompisar. Och hela kvällen umgicks vi med par som bor här nere. Så när vi skulle ut röstades klubben Olivia ner fort, då alla brukar gå dit. Så istället blev det Funky Buddha uppe i bergen. Där hade vi supertrevligt tills jag signade ut vid 05(!!!). Herregud så sent. Hört att ”de yngre” går till Funky och de äldre till Olivia. Men jag märkte inte av det alls. Vi får väl se när jag går till Olivia (vilket jag ser fram emot!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi