Pool party

Igår kom några tjejkompisar över till huset och solade med oss. Några oskyldiga öl eskalerade och slutade tillslut i ett poolparty. Vi körde ett gäng olika lekar (som jag la upp på Snapchat) där jag tror att tjejerna tillslut vann efter tre olika omgångar. Innan middagen i hamnen skulle vi ta en powernap i en timme, men då toksomnade jag och missade det haha… Men sjukt trevlig dag i alla fall. Synd bara att jag helt missade att fota under soltimmarna. Idag är det ingen sol alls, men det stoppar inte oss för vi ska ändå till NAÔ på afterbeach. Vi är ett gäng på 25 pers som ska käka lunch och sedan festa! Wie! Hörs latero.

  1. Hej finis!

    Jag tänkte bara tipsa om världens enklaste kosttillskott! Isikost har högkvalitativa och supergoda kosttillskott. Allt ifrån proteinpulver, aminosyror. proteinpulver, till PWO och vitaminer. Och nu ger jag dig 10% rabatt på HELA Isikosts sortiment om du uppger min rabattkod Nikita10 i kassan. Så in och fynda på http://www.isikost.se

    Kram på dig, Nikita

  2. Hej finis!

    Jag tänkte bara tipsa om världens enklaste kosttillskott! Isikost har högkvalitativa och supergoda kosttillskott. Allt ifrån proteinpulver, aminosyror. proteinpulver, till PWO och vitaminer. Och nu ger jag dig 10% rabatt på HELA Isikosts sortiment om du uppger min rabattkod Nikita10 i kassan. Så in och fynda på http://www.isikost.se

    Kram på dig, Nikita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi