Puro Beach Barcelona

Idag körde vi en heldag på Puro Beach här i Barcelona. Det ligger precis bredvid Hilton Hotell och var supertrevligt. Det enda minuset var väl att barn var tillåtna. Men det blir väl så när man har det ihop med ett hotell.

Uppdateringen är sådär av anledningen att vi gör saker hela tiden. Har hjärtat i halsgropen av stress när jag väl får tid att sätta mig ner och blogga..

Vi hade det så härligt, Molly, Hanna, Lovisa och jag. Drack bubbel, beställde in gino och sov i vår solbädd i eftermiddagssolen. Denna ginon var inte varm, utan dom hade bara bränt på den ovantill. Herregud. 10/10 i betyg helt klart! Beställ den om ni ska äta på Puro.

Lite melondrinkar kan aldrig gå fel!

Efter ett par timmar i solen slog vi oss ner för att äta lunch, och den var super smarrig. Men som vanligt utomlands så tycker jag att dom är snåla med salladen.

Vi beställde in kyckling quesedillas, och dom slank ner fort kan jag lova… Hanna valde en getostsallad som jag gärna hade huggit in på också. Men som ni vet är jag ju inget fan av ost.

Clara (en tjejkompis ifrån Sverige) kikade förbi också. Hon är här på en möhippa och bodde tydligen på Hilton. På min möhippa vill jag också vara utomlands! Menar inte att låta otacksam, men skulle mina tjejkompisar dra med mig till Sergelstorg med en tiara och låta mig dela ut gratis pussar – hade jag sagt upp vänskapen!! Haha! 

När vi var mätta på solbädden tog vi en taxi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för middag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi