Black is always elegant

Igår innan middagen knäppte vi snabbt av några outfitbilder. Jag som aldrig gör det annars.. Men jag gillar inte mitt objektiv (måste köpa det Lovisa har som jag har kollat på ett tag nu!).

Jag känner mig fransk i min nya lugg, även om den är jobbig att hålla ordning på emellanåt. Vad tycker ni om den? De enda jag vet som har lugg numera är ju dom som sitter längst fram på alla modevisningar höhö.

Denna klänningen är en favorit som jag alltid drar på mig när jag inte vet vad jag ska gå ut i. Ifrån Zara! Sjalen (eller chokern som det kallas numera) är köpt HÄR.

Jag var ingen hejare på att packa innan denna resan. Jag glömde alla mina skor, och tänkte inte på att starka färger (som jag har på många bikinis) inte passar till min nya hårfärg. Det liksom skär sig… Grönt, beige, puderrosa och vitt är snyggast till.

 1. Har läst din blogg ett tag men har aldrig kommenterat. Men hur som helst jag har gått 2 år på gymnasiet men kände att jag verkligen inte trivdes så jag valde att söka in till ett annat gymnasium även om det bara är 1 år kvar i skolan.. Men hur som helst, är svin nervös att komma till en klass där alla har känt varandra minst 2 år. Är rätt så blyg så vet verkligen inte hur jag ska göra för att skaffa vänner. Och hur gör man ett bra intryck? Vill liksom inte sitta helt själv på lunchen. Eftersom du bytte sista året i gymnasiet, har du några tips? Jag börjar nu på onsdag så skulle verkligen uppskatta svar eftersom du var i en liknande situation!

  Kram <3

 2. Har läst din blogg ett tag men har aldrig kommenterat. Men hur som helst jag har gått 2 år på gymnasiet men kände att jag verkligen inte trivdes så jag valde att söka in till ett annat gymnasium även om det bara är 1 år kvar i skolan.. Men hur som helst, är svin nervös att komma till en klass där alla har känt varandra minst 2 år. Är rätt så blyg så vet verkligen inte hur jag ska göra för att skaffa vänner. Och hur gör man ett bra intryck? Vill liksom inte sitta helt själv på lunchen. Eftersom du bytte sista året i gymnasiet, har du några tips? Jag börjar nu på onsdag så skulle verkligen uppskatta svar eftersom du var i en liknande situation!

  Kram <3

 3. HEJ!!! Behöver akut tips, börjar gymnasiet imorgon VAFAN ska jga ha på mig????? Har ett par vita slitna byxor från zara men vilken överdel???? skor???? HELP ME ELLINOR

 4. HEJ!!! Behöver akut tips, börjar gymnasiet imorgon VAFAN ska jga ha på mig????? Har ett par vita slitna byxor från zara men vilken överdel???? skor???? HELP ME ELLINOR

 5. Hej Ellinor!

  Har funderat länge på att skaffa hund men varit osäker på rasen. Men när jag såg Happy så visste jag, det är en sån vi ska ha. Googlade fram att han/hon är en blandning av pomeranian & lhasa apso. Har nu försökt googla vart man kan köpa men hittar ingenting. Så varifrån tog ni Happy? Tacksam för svar!

  Massa kramar!

 6. Hej Ellinor!

  Har funderat länge på att skaffa hund men varit osäker på rasen. Men när jag såg Happy så visste jag, det är en sån vi ska ha. Googlade fram att han/hon är en blandning av pomeranian & lhasa apso. Har nu försökt googla vart man kan köpa men hittar ingenting. Så varifrån tog ni Happy? Tacksam för svar!

  Massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi