Gratis är gott – speciellt gratis investeringar i livet

Vid det här laget känner ni ju mig, så ni vet att jag är en rätt stissig människa bakom fasaden ibland. Därför behöver jag rutiner, och knep för att lugna ner mig. Känna harmoni liksom. Inte bli långsam för det har jag inte tid med. Jag vill att hjärnan ska jobba varje dag så att jag blir smartare men jag måste bara träna på att varva ner emellanåt. Därför blev jag så himla glad när Nextory frågade om jag ville köra ett samarbete ihop med dom.

Tre saker som lugnar ner mig när jag är sådär onödigt stressad över ingenting är följande:

1. Min käre karl. Bara hans aura gör mig harmonisk.
2. Att ta en promenad.
3. Läsa en bok.

Jag har länge varit inne på att börja läsa mer böcker, just för att jag blir lugn. Men också för att bredda mitt vokabulär. Någon som har ett stort ordförråd tas oftast på större allvar och anses vara mer allmänbildad. Men det känns som att tiden inte finns. Först ska jag ta mig ut och leta efter böcker, vilket bara det känns som ett jobbigt och dyrt projekt.

Så med den här tjänsten behöver jag ju faktiskt inte tänka på det.

Antingen så väljer jag att lyssna på några av alla tusentals böcker som finns. Eller så laddar jag ner dom som e-böcker. Det är snorbilligt om man jämför med att köpa böcker också. 99kr för en månad bara. Det är som två utav mina cappuccinos jag dricker i veckan. Dom kan jag faktiskt välja bort och investera i att bli smartare och lugnare istället. Och lyssna på en bok istället för musik på tunnelbanan påväg till jobbet.

Igår påbörjade jag att lyssna på ”Vita spår” med Emelie Schepp när jag hjälpte P med maten. Hon är mina sysslingars mamma, så hennes böcker är ett måste att läsa för mig. Sen ska jag lyssna på ”Snacka Snyggt” med Elaine Eksvärd som handlar om retorik och konsten om att tala. Något som verkligen kommer göra mig smartare.

Är ni sugna på att testa tjänsten så kan ni använda er utav koden ”PDOTTER” så får ni en helt gratis testa på månad. Klicka bara HÄR så sköter sig resten av sig själv. Ingen bidningstid, så ni har bara att vinna på det här. Gratis är gött. Speciellt gratis investeringar i sig själv.

  1. Har ingen koll på appen alls, men det låter som ett prisvärt erbjudande. Är utbudet av böcker bra? Finns det många bästsäljare eller är det mest ”okända” böcker? 😊

  2. Har ingen koll på appen alls, men det låter som ett prisvärt erbjudande. Är utbudet av böcker bra? Finns det många bästsäljare eller är det mest ”okända” böcker? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi