Fashion week hets

Herregud, det är med hjärtat i halsgropen som jag uppdaterar er just nu. Jag klev precis innanför dörren och nu ska jag fixa mig, byta om, skriva lite här, redigera bilder och lägga upp de sista på nakd’s Snapchat. Stressen hörrni!!!

Dagen har varit toppen i alla fall. Betade av Stylein, Busnel och By Malina. Blivit sååå inspirerad av allt fint, och minglat med alla godingar. Om en timme ska jag möta upp Nouws alla internationella bloggare för en middag på Urban Deli. Det stället gör mig aldrig besviken, så det ser jag fram emot. Nu är det typ svart för ögonen av all stress, men ett inlägg med min outfit kommer upp i dagarna. Likaså fler snapshots. Vill bara förbereda er på såna här ostrukturerade inlägg så här mitt i all hets. Man går upp 07 och kommer hem 22 på kvällarna, och däremellan går allt i ett. Nu måste jag rusha!!! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi