Pirrig inför imorgon och Snapchat take over

Bilder tagna av mig ifrån Copenhagen Fashion Week i höstas.

Okej!!!! Jag och P såg precis det sista avsnittet utav Gossip Girl. Jag har så mycket adrenalin i kroppen att jag nästan spricker. Det i kombo med att allt jobb kickar igång imorgon på riktigt (i samband med Stockholm Fashion Week) gör mig inte direkt trött… Min kärlek måste sova, så jag får snällt ligga och stirra upp i taket. Han har lovat att komma in med kaffe imorgonbitti, då vi båda anar att jag kommer vara livlös när klockan ringer. Så med lite kaffe, och en reminder om vad dagen har att erbjuda – så kommer jag nog att flyga upp ur sängen.

Imorgon kommer jag dessutom ta över Snapchatkontot på ett av världens snabbast växande modeföretag. Nämligen NA-KD’s! Woho! Jag känner mig så hedrad. Följ @nakdfashion och häng med på måndagens alla visningar och events. Jag är så peppad!!! Nu kickar vi igång den här hösten hörrni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi