Streetstyle

Päls Zara // Tunika Rut & Circle // Jeans Zara // Klackar Na-kd

Som utlovat kommer här min första outfit! Här på fashionweek tycker jag att det är härligt att dra ut svängarna lite extra. Precis som när man går på en festival och klär sig lite extra festivaligt, eller går på en temafest och kör all in. Jag är ju ganska strilren i min stil annars men jag diggar det här med.

Idag har varit en lugnare dag – men desto mer tid för att mingla och ha kul. Nu ligger jag på Elins hotellrum och försöker ta in alla nya intryck. Vissa visningar har gjort mig besviken, andra har gett mig gåshud. Ska försöka att få upp alla inlägg i rätt ordning, kanske får jag ta mig en heldag åt det när denna hetsen är över… Nu måste jag sminka om mig, och så ska jag kolla om Elin har någon topp jag kan låna. Mitt stora paket ifrån Nelly.com tycks ha försvunnit på posten…

  1. Jag är ungefär lika lång som dig (1.80) men har aldrig klackar för jag känner mig så himla lång, speciellt när man är längre än killar. Hur tänker du inför de? Vill så gärna vara bekväm och bära upp min längd. Btw du är skitsnygg!

  2. Jag är ungefär lika lång som dig (1.80) men har aldrig klackar för jag känner mig så himla lång, speciellt när man är längre än killar. Hur tänker du inför de? Vill så gärna vara bekväm och bära upp min längd. Btw du är skitsnygg!

  3. Älskar när du visar dina outfits, din stil är fantastisk och man blir så inspirerad av vart man kan hitta kläder som är tillräckligt långa!

  4. Älskar när du visar dina outfits, din stil är fantastisk och man blir så inspirerad av vart man kan hitta kläder som är tillräckligt långa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi