Fest och vardagsoutfit i ett

Jeans H&M Trend // Skjorta Moves // Klackar na-kd // Clutch Malene Birger

Här får ni bättre bilder på en efterfrågad outfit! Jag blir mer och mer bekväm framför kameran (har haft jätteångest kring helkroppsbilder enda sedan jag startade upp bloggen). Men nu är istället problemet att få hjälp med att fota. Även om det bara är en mobilbild så har jag förstått att ni hellre ser såna bilder på mina outfits, än inga alls? Ska försöka bättra mig. Kanske fota med P innan han smiter iväg till jobbet tex. Nåja, idag har varit en orolig dag för mig och när P kom hem hade han köpt rosor och mina favoritnötter. Och just nu står han och lagar THAI, min favorit! Alltså. Tänk att han är min. 

Och hörrni, tack för alla fina komplimanger om mitt förra blogginlägg. Ju mer ni kommenterar, desto mer gillar jag att lägga upp alla de där texterna, som annars bara skräpar någonstans.

  1. Alltså för det första hur snygg får man vara ?? Alla pluspoäng för glasögonen !! För det andra, minns du namnet på stället du står vid haha eller ungefär var i Köpenhamn (?!) det är?

  2. Alltså för det första hur snygg får man vara ?? Alla pluspoäng för glasögonen !! För det andra, minns du namnet på stället du står vid haha eller ungefär var i Köpenhamn (?!) det är?

  3. Hej Ellinor!! Ramlar in på din blogg då och då och vill bara säga WOW! Du är verkligen en fantastiskt bloggare och du verkar ha gjort en så otrolig personlig resa genom de senaste åren. Du är verkligen en stor inspirationskälla för mig och andra tjejer i min ålder. Heja dig!

  4. Hej Ellinor!! Ramlar in på din blogg då och då och vill bara säga WOW! Du är verkligen en fantastiskt bloggare och du verkar ha gjort en så otrolig personlig resa genom de senaste åren. Du är verkligen en stor inspirationskälla för mig och andra tjejer i min ålder. Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi