Vi ska köpa lägenhet ihop!

Inlägget innehåller adlinks. Ps! Det är jackan jag har på mig i inlägget under.

Godkväll på er! Woah alltså, landade precis i sängen efter en sjukt kul dag! Min morgon började med ett frisörbesök hos Michael i några timmar. Jag mumsade i mig mina favoritkakor medan håret blev tre nyanser ljusare. Ja ni läste rätt… Jag ska gå tillbaka till mitt naturliga ljusbruna istället för svarta. Bilderna vi knäppte i frisörstolen blev sådär… Jag tror att det låg något för linsen. Men jag måste ju ändå visa er före och efter! 

Sedan stod jag framför kameran i ett par timmar i och med vår svenska introduktionsfilm som vi spelar in på jobbet. Och när jag kom hem väntade mamma, min syster, Happy, P och en krämig hjortpasta på mig! Vilken kväll.? Jag förstår inte hur min dag ska gå ihop imorgon tidsmässigt… Så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera er. Jag tänker att ni kan få ställa era frågor (om ni har några) angående mitt och P’s lägenhetsköp? Vi letar ju som galningar och ska på fler visningar de kommande dagarna.XOXO

 1. Hej,

  Förstår såklart om frågan är lite privat men hur kommer lånet och köpet att fördelas? För 6 mån sade du att en lägenhet var dyrt i Stockholm och att du då hyrde i andra hand. Är själv i samma ålder som du och har själv ingen råd. Hur tänkte ni finansera en lägenhet i Stockholm med kontantinsats? Står båda för lika mycket osv.

  Känns det tidigt att köpa en lägenhet när ni inte har varit tillsammans så länge, eller helt rätt?

 2. Hej,

  Förstår såklart om frågan är lite privat men hur kommer lånet och köpet att fördelas? För 6 mån sade du att en lägenhet var dyrt i Stockholm och att du då hyrde i andra hand. Är själv i samma ålder som du och har själv ingen råd. Hur tänkte ni finansera en lägenhet i Stockholm med kontantinsats? Står båda för lika mycket osv.

  Känns det tidigt att köpa en lägenhet när ni inte har varit tillsammans så länge, eller helt rätt?

 3. Hur stor är lägenheten nu?och ca vilken storlek kollar ni på?

  Kollar ni endast Vasastan där ni bor nu el är andra delar intressanta om rätt objekt dyker upp?

  Har ni några särskilda krav?
  Så spännande med lägenheter. Älskar det i folks bloggar, när det är personligt, så mycket bättre inspo än bara bilder från Pinterest 😊

 4. Hur stor är lägenheten nu?och ca vilken storlek kollar ni på?

  Kollar ni endast Vasastan där ni bor nu el är andra delar intressanta om rätt objekt dyker upp?

  Har ni några särskilda krav?
  Så spännande med lägenheter. Älskar det i folks bloggar, när det är personligt, så mycket bättre inspo än bara bilder från Pinterest 😊

 5. Gud vad kul! Hur tänker du kring amortering? Delar ni på kontantinsatsen och amorterat hälften per månad sedan?

 6. Gud vad kul! Hur tänker du kring amortering? Delar ni på kontantinsatsen och amorterat hälften per månad sedan?

 7. Kommer någon av er äga lägenheten ensam, eller kommer ni äga den tillsammans? Och kommer ni skriva samboavtal? Undrar också om ni har någon speciell stil ni vill inreda lägenheten i? 😊

 8. Kommer någon av er äga lägenheten ensam, eller kommer ni äga den tillsammans? Och kommer ni skriva samboavtal? Undrar också om ni har någon speciell stil ni vill inreda lägenheten i? 😊

 9. Ja jag undrar också om ni har samma inredningsstil! Och lägenhetsstil? Typ sekelskifts? Och hur kom ni fram till att ni skulle köpa ihop?

 10. Ja jag undrar också om ni har samma inredningsstil! Och lägenhetsstil? Typ sekelskifts? Och hur kom ni fram till att ni skulle köpa ihop?

 11. Hur stor lägenhet är ni intresserad av? och vilken del av stan vill ni bo på?
  Kan du beskriva hur din drömlägenhet ser ut i ditt huvud?

  Glad för din skull Ellinor! Kram

 12. Hur stor lägenhet är ni intresserad av? och vilken del av stan vill ni bo på?
  Kan du beskriva hur din drömlägenhet ser ut i ditt huvud?

  Glad för din skull Ellinor! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi