Event med Marc Jacobs

Igår (onsdags) sprang jag mellan events och möten precis hela dagen. En tillställning som jag hade sett fram emot extra mycket var Marc Jacobs Beauty mingel ihop med Vass PR. Efter en förhandsvisning skyndande jag mig för att hinna spana in kommande smink.

Och få klämma och känna lite såklart. Jag har ju verkligen fått upp ögonen för make up och skämdes lite över att jag kom dit i smink som hade kletats på vid 08 på morgonen.

Menmen! Jag ignorerade det och sköljde ner snittar med bubbel istället. På mig hade jag min nya fantastiska sidenblus HÄRIFRÅN (adlink), min nya sjal ifrån Munthe och min nya ring ifrån P. Jag fick så mycket komplimanger!

Det är så mysigt med pr kontor och showrooms. Dels för produkternas skull såklart. Man fascineras och skriver ner produktnamn. Tar med sig hem och tipsar vidare till vänner. Vissa grejer är ju faktiskt sensationella. En foundation som lägger sig perfekt – tillexempel. Men skämt å sido, jag älskar hela mingelbiten också, av den enkla anledningen att nya vänskaper blomstrar upp.

Henrietta är en sån. Vi har hejat och kindpussats och nu står vi plötsligt där och bokar in en lunch för att ta tag i ett projekt ihop. Jag återkommer om den punkten. Tack för lånet av bilderna förresten!

Och min Gertrude. Tacka minglande och PR för att hon är en av mina vänner idag! Vi ska faktiskt på Ariana Grande ihop i vår förresten. Biljetterna släpps via denna länken imorgon ifall ni också vill gå. I alla fall. Medan tjejerna blev sminkade passade jag på att prata strunt.

I efterhand fick jag med mig ett läppstift som ni kommer få se mig i jämt framöver. Jag som är så förbannat kräsen med färger på läpparna, så jag hoppar av glädje. Tack för en fantastisk kväll! Resten av min onsdag kommer ni få ett ”min dag i bilder inlägg”.

  1. Hon säger att alla hennes glansiga plagg från NA-KD är siden.. vilket är helt fel. Tycker man kan vara lite noggrannare som modebloggare att faktiskt veta de olika materialen, tex att siden är dyrt och inte säljs i vilken webshop som helst.

  2. Hon säger att alla hennes glansiga plagg från NA-KD är siden.. vilket är helt fel. Tycker man kan vara lite noggrannare som modebloggare att faktiskt veta de olika materialen, tex att siden är dyrt och inte säljs i vilken webshop som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi