Inspelningsdag

Kappa Esprit // Stickad Munthe

Godmorgon! Imorse vaknade jag upp med huvudvärken ifrån h*lvetet. Nu är vi påväg till Gamla stan och ska filma in mer material till en introduktionsfilm med Hvisk, där jag visar hur vårt verktyg fungerar. Det är bara att bita ihop och ta en till huvudsvärkstablett. Men resultatet kommer att bli jättebra i alla fall! När vi är klara kommer det som vanligt upp ett ”min helg i bilder-inlägg”, fast jag har bilder ifrån hela veckan den här gången. Nu vinkar Herman och säger att jag ska in framför kameran igen. Puss!!!

  1. Hej! Vill börja med att säga att jag älskar att följa din blogg och snapchat. Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om julklappstips, vad du önskar dig, hur du firar din jul iår och hur du firat, kommer du julpynta hemmet, och din syn på julen. Kul med lite sånt nu närmare jul!

  2. Hej! Vill börja med att säga att jag älskar att följa din blogg och snapchat. Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om julklappstips, vad du önskar dig, hur du firar din jul iår och hur du firat, kommer du julpynta hemmet, och din syn på julen. Kul med lite sånt nu närmare jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi