Nytt hus, vi säljer lägenheten, nya kläder och events

Jag vet jag vet jag vet, min uppdatering de senaste dagarna är ett rent skämt. Jag skäms och jag ska försöka bättra mig! (Så nu har jag bockat av den punkten och gömt mig under skämskudden). Jag tänker att vi tar det ifrån första början – i onsdags!

Jag hade min nya blus på mig som jag hittade HÄR (adlink) och min nya ring jag fått ifrån P (långfingret på vänstra handen). Resten är ifrån hvisk, Dyrberg & Kern och örhängena är okända. Kan någon ifrån Ek PR lägga en kommentar och meddela märket hehe?

Jag lät Michael & Frisörerna färga om hela håret på mig som ni ju vet. Säkert tre nyanser ljusare! Alla jag känner säger att det ser mycket mer naturligt ut än mitt svarta. Jag vill ju tillbaka till mitt ljusbruna, så om tre veckor ska jag tillbaka och klippa håret + bleka lite mer. Tummen upp för ytliga förändringar.

Länkarna är adlinks. Blus HÄR // Kappa kommer snart hos Na-kd // Sjal Munthe // ”Sidenbyxor” HÄR // Loafers River Island

Efter en visning drog jag på ett Marc Jacobs event som jag bloggade om, och efter det tog jag en sväng förbi Esprit’s event med @gertrudes . Det är ett märke som gått från tant till trend när det kommer till både kappor och klackar.

Efter lite mingel tog jag raka spåret hem till Fanny och Philip som bjöd på en brakmiddag utan dess like. Jag gillar inte stuvad mat, men den här stuvade kolsalladen med kanel var den godaste jag någonsin ätit. MÅSTE fråga om recept. Till det blev det hemgjorda råröda lingon, oxjärpar, inlagd gurka och grönsallad…

… Och så många glas vin att jag tappade räkningen. Till efterrätt bjöds det på gino! Det sitter aldrig fel.

På torsdagsmorgonen gick jag på ett event med My muesli som är ett riktigt roligt bolag. Dom är svinstora i Tyskland och jag skulle kunna rabbla på i en evighet om hur bra deras produkter är. Men jag ska försöka fatta mig så kort i och med att inlägget är så långt. Förpackningarna är överösta med gottigheter tillskillnad ifrån annan granola där man får med ett bär per portion.

När dom lanserade i Sverige släppte dom ju bland annat ”My hangover müsli” tillexempel. Och jag skrattade och la en order direkt. Jag kommer garanterat köpa med mig en müsli to go när jag ändå är i närheten av Mäster samuelsgatan framöver.

Under dagen hann jag inte bara välja ut location för vart jag ska ha mitt middagsevent den 12e november, jag hann även kolla ut outfit! Världens finaste jumpsuit som jag egentligen vill göra ett eget inlägg om. Märket är TeoToki och en av grundarna är en gammal vän till P. Hon är så snygg att man tuppar av. Och ALLT sitter perfekt.
ALLT. Dom har ett litet sortiment men lägger istället allt fokus på detaljerna. Heja heja heja TeoToki och tjejer som vågar göra sin grej!

Vi brukar beställa hem mat 2 av 5 kvällar i veckan (under helger så äter vi alltid ute) och just den här kvällen latade vi oss. Vi la en order hos Volt (som Foodora) med min kod ”PDOTTER” och vipps så var den hemma på 25 min. För ett billigare pris dessutom. Älskar tjänster där man får första beställningen snorbillig.

Plötsligt blev det fredag och jag gick upp och serverade mig själv en skål My Muesli. Det blev den med vilda bär.

Jag hann bara sitta hemma vid datorn i 2-3 timmar innan P hämtade mig. Det vankades Linköpiiiing! Till middagen så firade vi alla möjliga grejer. Bland annat att kontraket på huset i Skåne är signat och klart. Vilket innebär att utomlands semestrar inte kommer på tal nästa sommar, för då kommer vi att spendera hela vår semester i Smygehamn! Någon utav er som bor i närheten där?

Detta! Är inte det livet? Efter att jag låg och drog mig i sängen några timmar så hängde jag med på jakt. Ångrar att jag inte fotade min outfit. Den hade varit rätt annorlunda om man jämför med vad jag brukar ha på mig annars. Men jag älskar faktiskt kontrasterna i mitt liv. Glammiga events blandat med gummistövlar ute bland fågelkvitter.

Efter en heldag i naturen fick jag välja middag. Då blev det biff rydberg! Det måste ni själva laga någon dag. Någon beskrev det som en lyxig pyttipanna och det är det verkligen. Fast bättre. Googla upp ett recept bara och ha med det på menyn nästa gång ni får middagsgäster.

Vi avslutade helgen med att kolla in P’s familjs nya lägenhet inne i centrala Linköping. Tidigare har ju jag bara varit ute på landet och knappt sett något utav själva stan, men det ska det bli ändring på nu! Framöver kanske vi ses i vimlet inne på någon bar!

Nåväl. Vardagen drog igång igen och jag inledde min vecka med en inspelning som jag nämnde tidigare idag.

Vi pausade och drack Nalle-kaffe på Nytorget 6 och dessutom fyndade jag både en päls och en pälsmössa. Ni som följer mig på Snapchat (@ellinorlofgren) har redan sett dom. Ringarna är ifrån hvisk.

När regnet började falla så körde Herman mig hem. Jag och P gick på visning (besvikna) innan vi fick ett oväntat middagsbesök.

Vi bjussade på plock innan vi drog in vår granatäppelsallad med avokado, fetaost, sojabönor, sockerärtor och kyckling. Hoppas Basse och Denize blev mätta! Nu är jag så trött att ögonen går i kors, och imorgon börjar vi packa inför att mäklaren kommer och ska fota. Lägenheten ska stylas om av Stylingbolaget, städerskan ska få ta sig en sväng och sedan ska lägenheten upp på Hemnet. Jag är så nervös!!! Tänk ifall någon utav er köper den också! Jag som aldrig har visat några bilder ifrån lägenheten innan..

  1. Jag älskar verkligen din blogg och att få följa ditt liv!! Inspireras så himla mycket utav hur du lever och lyxen du har råd med. Att ditt liv många gånger framställs väldigt lyxigt i bloggen tror jag sticker i vissas ögon men jag tycker det är sååå inspirerande och härligt! Det är personer som du som får mig att kämpa hårdare och behålla min målbild. Kram

  2. Jag älskar verkligen din blogg och att få följa ditt liv!! Inspireras så himla mycket utav hur du lever och lyxen du har råd med. Att ditt liv många gånger framställs väldigt lyxigt i bloggen tror jag sticker i vissas ögon men jag tycker det är sååå inspirerande och härligt! Det är personer som du som får mig att kämpa hårdare och behålla min målbild. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi