MIN FÖRSTA VLOGG!

DÅ VAR MIN ALLRA FÖRSTA VLOGG UPPE!
Ni får hänga med under min morgon när jag internetshoppar inredning, visar mina nya underkläder och berättar om hur det spökade i lägenheten igår… Följ min kanal @ellinorlofgren!

Min blus är köpt HÄR (adlink).

PS Jag vet att det är många nybörjarfel. Jag är väldigt obekväm när det kommer till den här typen av dokumentation online så att säga haha.. Jag var jättenervös och babblade på bara för att jag var livrädd att det skulle bli tyst. Och nästa gång ska jag försöka filma med en riktig kamera. Så var inte elaka! 🙂

  1. Jättekul med en vlogg! Hoppas du fortsätter med det. En liten fråga bara varför sover du i smink och drabbas inte din hud av det? 😊 kram

  2. Jättekul med en vlogg! Hoppas du fortsätter med det. En liten fråga bara varför sover du i smink och drabbas inte din hud av det? 😊 kram

  3. VI har samboavtal! Skriv! Har hört så sjuka storys om folk som inte har…
    Vi har skrivet så att bostaden ägs enligt kontraktet, i vårt fall 30/70. Men har även skrivit att allt som tas in i lägenheten (allstå allt. möbler, tv, brödrost osvosv alltså ALLT) äger vi 50/50 (detta gäller ju ej gåvor såklart), så slipper det bli bråk om det skulle hända tråkigheter. Man kan ju även skriva på vissa saker,tex. om han har något dyrt föremål han vill äga själv, eller tvärt om, så skriver man det. Lika bra att göra upp när man är sams, hur tråkigt det än känns att prata om. Kram

  4. VI har samboavtal! Skriv! Har hört så sjuka storys om folk som inte har…
    Vi har skrivet så att bostaden ägs enligt kontraktet, i vårt fall 30/70. Men har även skrivit att allt som tas in i lägenheten (allstå allt. möbler, tv, brödrost osvosv alltså ALLT) äger vi 50/50 (detta gäller ju ej gåvor såklart), så slipper det bli bråk om det skulle hända tråkigheter. Man kan ju även skriva på vissa saker,tex. om han har något dyrt föremål han vill äga själv, eller tvärt om, så skriver man det. Lika bra att göra upp när man är sams, hur tråkigt det än känns att prata om. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi