Måndagsplaner

Måndag innebär: mysa med Honka (har tusen smeknamn för min kille) på morgonen. Sen sätta sig med datorn och sammanställa allt man har gjort under helgen. Jag har påbörjat tre inlägg men såg precis att jag ska vara vid Östermalmstorg om en timme. Jag har nämligen mitt första möte med Jessica som driver ett bolag med världens smartaste affärsplan. Vi ska snacka nutid och framtid (då vi kommer att samarbeta ett tag framöver). Jag kommer att testa hennes tjänst som förhoppningsvis ger mig ett körkort inom kort 😉

Senare kommer ni som vanligt att få ”min helg i bilder” och ett inlägg som heter ”Jag tänker i blogginlägg”… Som faktiskt var ganska jobbigt att skriva. Ja, kika in lite senare så har det kommit upp mer kul läsning. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi