Välja färg på väggarna…

Såhär kan en dag i mitt liv se ut numera.

Det dimper ner ett bud i brevlådan. Denna gången ifrån KappAhl och deras mysiga jultröjor. Om jag filmar en julvideo till youtube ska jag ha på mig denna! Madelene som känner mig nu, skickade även med lite olika färger. I veckan ska vi eventuellt få komma och kika på nya lägenheten för mått. Då vore det kul att ha några färger i baktanke som man kan ha med sig.

Jag har ju alltid älskat mintgrön, det är en sån mysig färg! Nu blir det ju inte en grön soffa, så då ska jag försöka sälja in det som väggfärg i kontoret! Om vi nu bygger ett…. Vi får ju se om måtten tillåter det.

När jag hade kikat klart sprang jag rätt in i strykjärnet som P hade lämnat kvar på morgonen. Han tjatar alltid på mig och mina saker, så jag bestämde mig för att fota alla hans grejer som han hade framme i lägenheten… Och skicka till honom på sms.

Hans sladd och kräm i badrummet…

Skorna i hallen… (Och han stör sig på mina jackor – fair!)

Här vet jag inte riktigt vad jag störde mig på. Det är ju bara mina saker som ligger i oordning på hyllorna…

Efter ett par timmar hemma begav jag mig till Löfbergs Lila, som har ett eget cafe precis vid Strureplan. Jag skulle köpa med mig kaffekapslar hem, men det glömde jag helt bort efter några timmar.

Sen åkte jag hem igen! Jag tycker det är så himla mysigt med all julbelysning!!

  1. Fina bilder! Det är svårt att välja färg, men det kan vara bra att tänka på att färgerna upplevs mer färgstarka och mörkare när de väl är uppe på väggen. Kram!

  2. Fina bilder! Det är svårt att välja färg, men det kan vara bra att tänka på att färgerna upplevs mer färgstarka och mörkare när de väl är uppe på väggen. Kram!

  3. Haha jag är likadan, stör mig på minsta lilla grej som ligger framme men tänker inte på de jag själv lämnar framme… Men annars, gud vad fin lägenheten är!! Så stilren men ändå hemtrevlig!!

  4. Haha jag är likadan, stör mig på minsta lilla grej som ligger framme men tänker inte på de jag själv lämnar framme… Men annars, gud vad fin lägenheten är!! Så stilren men ändå hemtrevlig!!

  5. Men lite barnsligt väl att fota och skicka som sms… Tänk på allt han gör för dig ist och plocka upp grejerna han lämnat efter sig om det stör dig 😊 kanske han bara var jättestressad imorse!

  6. Men lite barnsligt väl att fota och skicka som sms… Tänk på allt han gör för dig ist och plocka upp grejerna han lämnat efter sig om det stör dig 😊 kanske han bara var jättestressad imorse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi