Julfrågor och ny tradition

Bild ifrån Emelies julmingel förra året.

Vad gillar du mest på julbordet? Skinkan och köttbullarna har alltid varit min favorit! Men sedan förra året har jag även lärt mig att äta rödbetssalladen och senap! Mums!
Vad ser du mest fram emot under dagen? Att gå och lägga mig.. Vad hemskt det lät! Men jag ser fram emot att krypa ner mätt i den varma sängen och vara tacksam över mitt liv. Att ligga och tänka på hur dagen har varit och krama om min skatt.
Har du någon ny tradition i år? Ja! Min andra familj (P’s) har en tradition att gå till Ronald Mcdonalds sjukhuset på morgonen, utklädda till tomtar, och skänka julklappar till de cancerdrabbade barnen. Finns det någon finare tradition?
Hur ser din morgon ut? Tidigare år har jag alltid vaknat, ätit min chokladtomte som ligger i strumpan och ätit risgrynsgröt framför tv:n.
Ska du gå ut den 25e? Det betvivlar jag starkt. Kan inte tänka mig någon sämre dag att gå ut på? Nyår kanske? Men nej… Är inte alls sugen.

Vad har du önskat dig i julklapp? Ett cremévitt fat ifrån Matteus som matchar vårt stora lila hemma, och en kniv.
Vad smakar du aldrig på ifrån julbordet? Ischocklad! Det är det äckligaste jag vet. Annat vet jag NK mint!
Vad är du mest tacksam över? Att jag får äta mig mätt, att jag har en fin present att öppna och fantastiska människor att fira med. Det är det verkligen inte alla som har.

  1. Gud vad fin tradition! Önskar jag bodde nära ett Ronald Mcdonald hus och kunna göra samma sak. Jag har själv bott på ett Ronald Mcdonald och det var så otroligt uppskattat att vi kunde få bo där i den tuffa situationen vi var i❤️

  2. Gud vad fin tradition! Önskar jag bodde nära ett Ronald Mcdonald hus och kunna göra samma sak. Jag har själv bott på ett Ronald Mcdonald och det var så otroligt uppskattat att vi kunde få bo där i den tuffa situationen vi var i❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi