Min fredag i bilder – bokade resa efter några glas

I fredags kickade vi igång helgen med en middag hemma hos Henrietta och Johan. Först tog vi en fördrink hos Carro och Andreas (som vi snart blir grannar med!!!) innan vi hoppade in i taxin till Östermalm.

Där blev vi välkomnade utav ett glatt par och plockmat. Och hela vardagsrummet luktade smaskens. Jag har länge längtat efter att smaka på deras mat och i fredags blev det äntligen av. Efter en timme i soffan gick vi de få stegen över till matbordet.

Tidigare under kvällen hade jag fått komplimangen att det var någonting annorlunda fint med mig för kvällen. Jag svarade att det måste vara min röda ögonskugga. Det framhäver mina gröna ögon!

Vi pratade allvar och fyllde glasen. ÅH vad jag ÄLSKAR parmiddagar med par man klickar med. Åh åh åh.

Vi kände väl att vi klickade så bra att vi spontant bokade en resa ihop. I mars drar vi iväg en vecka. Vi ska bila genom Europa till….. (Det får ni se om ni hänger runt här på bloggen i några dagar till!)

Tröja H&M Trend förra året, men hittade en liknande HÄR (adlink)

Vi firade med spel. Jag och Johan var inga höjdare ihop men det gjorde ingenting! Jag tror att det blev lika i alla fall (men vem räknar!?!?). Knäppt det där att Johan och jag aldrig hade träffats innan men klaffade direkt.

Sedan plingade det på dörren och in kom Andreas, Carro, Lussie och Lurken. Då blev det kalas!

Livet i sitt esse. Klockan sprang iväg och helt plötsligt ropade någon att den ville dansa.

Så då klädde vi på oss och tog en sväng på stan. Det blev Spy Bar och trängas med hundratals andra människor, vilket jag aldrig gillar. Mitt i allt blev det slagsmål och då pajade ju stämningen helt. Så en halvtimme efter att vi gjorde entre blev det hemfärd. Men jag är inte bitter!! Det senaste månaderna har jag tagit på mig någon tantroll och känner aldrig att jag orkar gå ut. Jag är senast hemma 02. Så jag är glad att gänget fick med mig ut. Väl hemma lagade falukorv och stuvade makaroner och det kanske mer än min melodi.

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi