Tuffa dagar

Hej hörrni! Igår frågade jag högt om livet någonsin kan få vara HELT lugnt och fritt ifrån hemskheter, men min kille signade snabbt under på att det inte kan det…

Min farmor har blivit sjuk, vilket direkt kallar fram det där dåliga samvetet. Varför vi inte ses oftare och allt sånt där… Jag vill inte att hon ska vara ensam. Utöver det kan jag rabbla problemen men också se det positiva i andra saker. Som att min syster har hittat en kille som verkar jättefin, min andra lillasyster har flyttat hemifrån och toppar sina betyg. Och att min lillebror har efter en lång väntan äntligen har fått börja i skolan han vill. Det gläder mig massor, så jag försöker att välja vart jag ska lägga min energi. Det är typ trixet för att inte bryta ihop tror jag.

Rosa tröja Weekday (köper typ alla mina basplagg där) // Örhängen na-kd // Byxor Limited Edition KappAhl // Skor River Island

Igår hade jag en toppendag. Jag kände mig fräsch och hade en outfit jag tyckte var fin. Mitt första sociala häng var med Molly ifrån Pretto PR. Vi tog en inspirerande lunch på Holy Green i Mood Gallerian som var smaskens. När jag sedan skulle springa vidare till mitt säljteam för ett möte med dom, inser jag i farten att jag saknade mitt datorfodral. Då har någon snott min dator när vi åt lunch 🙁 Sånt blir man ju så himla ledsen av. Varför just mig? Jämt. Det är alltid mina mobiler/datorer/saker som blir stulna eller kvarglömda i en taxi.

Side note: En gång tappade jag en handbollssko när jag sprang till tåget. Insåg det när dörrarna stängdes och jag såg skon utanför på perrongen. Dom var helt nya så jag började nästan gråta. En månad senare såg jag en uteliggare ha min vänstersko bredvid sig när han satt och sjöng sånger. Ni kan ju gissa om jag blev förvånad. Och fnissig.

Och här är ifrån en sen lunch i söndags. Jag, P, Karin och Z (Christian Zetterberg men kallas för Z), åt på Balzac som är en favorit hos mig. Jag hade längtat efter deras Egg Avocado (Egg Benedict fast med avokado) i månader!! Men den var faktiskt inte alls lika god som jag kom ihåg den, och P’s burgare var ingen hit heller. Så trist. Speciellt med tanke på att den här mackan med dricka kostar över 200kr. Så nästa gång går vi någon annanstans. Någon som bor runt Odenplan och som har tips på några bra lunchställen?

För att bli lite gladare shoppade jag ett par glitterskor på Zaras rea.

I söndagskväll när vi kom hem la vi oss i sängen så pratade vi om livet. Vad som känns tufft och vad vi kan se förbi. Vi är ett bra team, min kärlek och jag. Vi stöttar varandra, säger ifrån om vi är besvikna, och ger pepp i framgångar. Det är viktigt. Och när vi hade betat igenom det allra jobbigaste som händer i livet, var jag tvungen att påminna P om det.

”Vi är såna som alltid klarar oss i slutändan. Jag har alltid klarat mig i slutändan innan jag träffade dig. Och du har alltid klarat dig när du var själv. Tänk nu när vi har varandra. Hur mycket vi klarar då.” För så är det ju.

 1. Reload på sveavägen

  Liten indisk på upplandsgatan, typ ashok. God mat men litet ställe

  Cafe pascal dock ofta proppat

 2. Reload på sveavägen

  Liten indisk på upplandsgatan, typ ashok. God mat men litet ställe

  Cafe pascal dock ofta proppat

 3. Va skönt att ni har varandra och kan stötta och peppa varandra när ni har det tufft! Tänkte på din stulna dator också, det brukar ju gå att spåra datorn (om man har en mac vill säga) genom att logga in och söka efter förvunna enheter..? Kanske en idé att prova om ni inte redan gjort det.

 4. Va skönt att ni har varandra och kan stötta och peppa varandra när ni har det tufft! Tänkte på din stulna dator också, det brukar ju gå att spåra datorn (om man har en mac vill säga) genom att logga in och söka efter förvunna enheter..? Kanske en idé att prova om ni inte redan gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi