Best of Formex 2017

Nu får ni mina favoritdetaljer (alltså inte montrar eller märken) ifrån Formex 2017! Glöm inte papper och penna!! Nu kör vi…

De här vedkorgarna!
Vi har ju två kakelugnar i nya lägenheten, varav den i vardagsrummet ska bli fungerade. Då vill jag mer än gärna ha en sån här zebramönstrad vedkorg precis intill. Jag förbannar mig själv över att jag inte skrev ner märket på den bara… Någon som vet?

Classic Collections ”Silkesmattor”.
Kan inte tänka mig något lyxigare! Vill beställa den gråa att ha i sovrummet ihop med vår sänggavel i marinblåa sammet. Tänk er med ett gäng andra blåa detaljer också… Håll i hatten!!

Orange fåtölj ifrån TGH Home & Interior.
På pricken den här oranga färgen vill P och jag ha på en puff intill vår beiga soffa (som vi ska beställa) i vardagsrummet. Fräckt om något!

Lampskärmar i sammet!
Om det inte vore för att vår sänggavel är i sammet hade jag 10 av 10 gånger haft sammetsskärmar i sovrummet. Nu slog det mig att vi borde ha en i gästrummet…

HIMLA’s linneprodukter!
Jag fick servettringar ifrån HIMLA i julklapp men behöver komplettera med fyra till. Funderar på om jag ska ha alla i samma form eller blanda lite… Vi har linnehanddukar till kök och badrum ifrån dem också och jag bara måste ha deras nyheter för säsongen.

Shepards tofflor!
Men alltså lägg av….. Fanns hos Nilson Shoes men tror att dom är slutsålda överallt… Fattat varför…

Hyllor i samma färg som väggen!
Det här ska jag ta med mig i flytten. Det ger en lyxig känsla av platsbyggd.

Taklampa Globen Lightning.
Kristallkronor i all ära, men jag blev faktiskt sugen på att ha den här i matrummet istället. Tänk till våra mörkgröna väggar och vita breda stuckaturer. Neeeej nyp mig…

Blandade kuddar!
Tyvärr minns jag inte märket på just dessa, men det kommer jag till 100% köra på. Mixa och matcha. Jag vill ha den där prickiga kudden i vardagsrummet.

Best of Formex var såklart all mat man fick provsmaka på också… Yum!

Bestick TGH Home & Interior.
It’s all about the details!

Inspiration inspiration inspiration!!!
Jag vill ha en lampskärm i något ”naturmönster” i vardagsrummet. När jag skriver inspiration behöver det inte vara just de här färgerna eller kombinationerna tillsammans, utan vad jag får upp i mitt huvud.

Vaser Broste Copenhagen.
Vår hall kommer mest troligt att bli HELT VIT, och vad skulle inte vara snyggare än gula detaljer till? Fräscht säger jag!!! Gult kommer att slå igenom i vår. Även om inte alla inredningsbutiker har hakat på det spåret än… Men danska märken som sagt… Dom kan sin grej.

Bestick Broste Copenhagen.
De här besticken är alltså inte kopparfärgade som jag först trodde när jag såg dem i produktkatalogen. Utan dom skimrar mellan mörkbrunt/rosé beroende på ljus. Till en brun linneduk var dom så snygga att jag fullständigt gick loss med min kamera. Deras svarta bestick i samma modell hade blivit råsnygga till vår gröna matsal.

Detalj Broste Copenhagen.
När vi ändå kollar på favoriter ifrån Broste kan jag lika gärna visa er den här direkt. Jag ju besatt utav sjödjur, och det här var en färgad manet i en glasbubbla. Den fick mig att vilja inreda vårt gästrum/kontor i en massa röda och rosa toner. Eller köpa den i blått och ha i sovrummet. Jag bara MÅSTE ha den här.

Glasskåp Jonathan Adler.
Märkena på mässan gick i blandade prisklasser och tyvärr ropade inte min plånbok ”Halleluja!” när jag hittade det här skåpet direkt. Jag tycker att det är så fint att det nästan gör ont i mig. Jag vet INGEN som har någonting i närheten av den här skapelsen, och den skulle passa sid perfekt hemma hos oss. Men tyvärr har vi inget ställe att placera den på…

Ser ni krukorna också? Jonathan Adler är känd för sina knasiga verk. Jag hittade två salt/pepparkar som vid en första anblick såg ut som två runda bollar. Men kollade man närmre var den fylld utav bröstvårtor. Hur coolt?! Sånt osvenskt får bara hissar utav mig.

Jag trånar efter de här ljusstakarna i glas.. Tyvärr minns jag inte märket.

Och den här sittpuffen i sovrummet hade inte varit fy skam.
Jag minns inte märket på den heller tyvärr…

Tyvärr kommer jag inte att gå dag 2 eller 3 då jag inte hinner… Vilket är synd. Det var flera föreläsningar jag verkligen hade velat gått på. Tillexempel en om svårigheterna med färg och vad man ska tänka på… Typiskt! Idag hann jag bara lyssna på en om inredningstrender för 2017.

My kikar på lampor. Vi två gick i samma gymnasium ihop (Thorén Busniess School) och i dagsläget utbildar hon sig till inredare! Hur kul? Jag sa åt henne att spana in Stylingbolaget som mina kompisar Sebastian och Denize driver. Det borde alla ni också göra om ni ska flytta. Vi tog ju hjälp av dom med stylingen vilket resulterade i en bättre vinst!

Det var alla mina favoriter! Var det någon produkt eller möbel ni gillade extra mycket? Sånt tycker jag är så kul att höra på! Nu ska jag på middag här i krokarna, Calle fyller nämligen 29år!

  1. TACK!!!! Gud vad glad jag blev av den här kommentaren. På riktigt verkligen! Sken upp som en sol. Ballt att ha en ”cool” inredningsstil! Åh tack <3

  2. TACK!!!! Gud vad glad jag blev av den här kommentaren. På riktigt verkligen! Sken upp som en sol. Ballt att ha en ”cool” inredningsstil! Åh tack <3

  3. Hej Ellinor! Tänkte bara tipsa om att golvabia har riktigt snygga silkesmattor. Har precis lagt in en själv i sovrummet och är väldigt nöjd med resultatet, något du verkligen borde checka in!! Även golv om ni nu ska byta. Älskar din blogg, du är så himla klok och fin!! Kram

  4. Hej Ellinor! Tänkte bara tipsa om att golvabia har riktigt snygga silkesmattor. Har precis lagt in en själv i sovrummet och är väldigt nöjd med resultatet, något du verkligen borde checka in!! Även golv om ni nu ska byta. Älskar din blogg, du är så himla klok och fin!! Kram

  5. Åh var iväg idag själv och kollade massa snygg inredning (se på bloggen!) mitt del inspirationsdel i hjärnan får aldrig nooog, vill ha så mkt och jag har också stått och provsmakat gott ifrån Nicolas Vahé!

  6. Åh var iväg idag själv och kollade massa snygg inredning (se på bloggen!) mitt del inspirationsdel i hjärnan får aldrig nooog, vill ha så mkt och jag har också stått och provsmakat gott ifrån Nicolas Vahé!

  7. Hej Ellinor! Jag skulle gissa på att puffen kommer från HK Living, de har i alla fall liknande puffar. 😊

  8. Hej Ellinor! Jag skulle gissa på att puffen kommer från HK Living, de har i alla fall liknande puffar. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi