Dagens outfit

Oh boy! Vilken lång dag det har varit hittills… Timmarna har gått fort men samtidigt har ögonlocken sakta glidit ner… jag tänker att jag snabbt kastar upp en outfit här, så får ni mer bilder snart. Jag går ju loss med kameran med tanke på mitt nya objektiv. Woho!!! (kan jag sluta skriva så, jag är ju en cool människa egentligen).

Nåväl, det är faktiskt väldigt fint här, av det jag har sett hittills i alla fall. Finare än Budapest som jag ju åkte till över nyår. Nej nu MÅSTE jag verkligen ta en powernap på en halvtimme innan jag svimmar av trötthet. Vi har ungefär två timmar på oss innan vi ska stå klara i lobbyn. Och tills dess är det styling, fotografering, bloggning och jobb som ska hinnas med. Schemana på såna här bloggresor är alltid väldigt tighta och ofta är inte allt så muntert, eller så kanske det bara är jag som känner för att jag är beroende utav sömn och energi ifrån mat… Nu blandar bokstäverna ihop sig. XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi