Ses i Polen!

Sammetsclutch Zalando // Leopardskor River Island // Paljettskor Zalando

Godmörra! Det känns som om någon har slagit mig i huvudet med en stekpanna. Jag är väääldigt morgontrött av mig och vill helst inte prata den första timmen jag är uppe. På riktigt så vet jag knappt ut eller in just nu, mer än att jag måste hinna med flyget…

Jag åker ju till Warszawa ihop med Nouw och ett gäng andra bloggerskor ifrån Norden. Vi lanseras nämligen i Polen nu i samma veva som vi blev Sveriges största bloggportal! Och självklart ska ju det firas!!! Vi har ett tight schema när vi kommer fram, och jag är såå pepp. Vi är där i två dagar, men istället för att åka tillbaka till Stockholm flyger jag direkt till Göteborg. Både @Victorialindberg och @elinskoglund fyller år, så det vankas kalas. Men tillbaka till ämnet… Jag gillar Nouw-familjen så himla mycket och det är kul att vi har blivit så stora!Från att mest vara etablerade i Göteborg (för 2år sen när jag började på portalen), till idag när vi är stora i hur många länder som helst. Galet! Nu ska jag försöka sova här på flygbussen. Ses i Polen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi