Min mammablogg och lunch i Warszawa

Hola! Nu är jag hemma i Sverige igen och har ett gäng inlägg att visa för er ifrån Warszawa. Vi var ju bara där i 1,5 dag egentligen, men jag har massor att visa er! Jag har drömt att ni har kommenterat ledsna kommentarer över att min text har varit opersonlig de senaste, och det har jag själv känt av. Så nu ska jag försöka stressa ner, och skriva precis hur jag har upplevt den här resan.

Till och börja med: Warszawa var långt över förväntningarna! Och jag åker gladeligen tillbaka igen.

Vår första lunch tillsammans! Nouw (min bloggportal) lanserades som sagt i Polen nu, och det var därför vi åkte ner. Så häröver ser ni några av våra svenska bloggerskor, danska, norska och polska. Nouwfamiljen var så liten när jag flyttade över bloggen, men idag är den Nordens största. Det är så kul att få ha varit med ifrån start! Det gör en stolt.

Jag fick höra att Warszawa hade många restauranger/Caféer som såg trendiga ut utåt… Men det var ett lotteri ifall det var ett bottennapp och drömställe. Men Aioli var superbra!

Jag tog jättemycket bilder med min kamera och var fast bestämd över att jag bara skulle visa er dom bilderna. Men Annie Hyrefeldt som var med och fotade hela resan är ju proffs. Hon fångar KÄNSLAN i bilderna, så spänn fast er. Hon tar verkligen håll-käften-bilder.

I vilket fall var det buffé och man fick plocka vad man ville. Mina favoriter var lax-tacosen. Det var någon mangosås till som var magisk. Men den här ”nyttiga pannacottan” gjord på färskost var också smarrig. Slurp och hejdå….

Jag var bara tvungen att visa er den här bilden. Såhär log jag JÄMT förut. På ALLA bilder. ”Neråt” med läpparna liksom. Olyckligtvis råkade jag radera 3 år (!!!) av foton ifrån min blogg… Men kollar man på bilder ifrån 2010 så ser ni mig bara le såhär. Känns det för övrigt inte som att 2010 var igår? Men det var ju 7 år sen…. Och åren går bara fortare ju äldre man blir. På nästa bloggresa har jag en mammablogg. Skämtåsido…. Andas…. Osv….

Precis när man hade ätit sig tokmätt fick man in mer mat. Det tog liksom aldrig slut… Sen rullade vi därifrån vidare till en föreläsning om bloggtrenderna för 2017. Men mer om det i nästa inlägg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi