Månadens highlights

– FLYTT! På fredag så går flyttlasset av och jag dör av förväntan. Senast jag såg lägenheten var när vi köpte den i oktober (!!) så jag är supernervös. Tänk om den känns mindre än vad jag har tänkt? Alltså kan ni förstå att jag flyttar in i min första lägenhet ihop med Honom!!

– Inflyttningsfest! Den 18e februari kommer 70 pers hem till oss och firar den nya lägenheten! Jag är så pirrig inför detta.

– Renovering! När festen har varit drar vi igång med renoveringen smått. Till en början ska vi flytta alla garderober i hallen in i sovrummet och platsbygga dom. Men den ”riktiga” renoveringen drar väl igång i mars-april kan jag tänka mig.

– Uppkörning! I slutet utav månaden ska jag köra upp. Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska skjuta upp det. Men min nya körskolelärare som jag fick igår sa att jag kommer att klara det… Så vi får se hur jag gör…

– Nya möbler! När vi har flyttat in kommer vi att börja beställa hem möbler. Jag känner inte att det är någon idé att beställa hem en matta exempelvis, så är det fel storlek… Det är bättre att känna efter och att det tar lite tid.

Min bästis flyttar till Stockholm! Såklart en stor highlight för mig då hon är en av mina tryggheter här i livet.

– Jag ska bli med glasögon! Gud vad jag har längtat efter det här. Senare idag går jag och lämnar in mina bågar ifrån Nividas, plus köper ett par till och fixar rätt styrka i dom. Jag har verkligen haft huvudvärk/migrän i månader.

– Projekt drar eventuellt igång! Jag ihop med en partner har suttit och pillat på en grej som förhoppningsvis släpps i februari… Stay Tuned.

På det här så är det en rad roliga events (varav två på fredag), samarbeten, vi ska välja kök, färg i alla rum, min familj kommer på middag (har jag bestämt så hoppas ni kan komma mamma!) och sen vill vi ju att alla kompisar ska kika förbi och äta också. Många fyller år i februari, så jag antar att det blir ett kalas eller två. Sammanfattat så blir februari 2017 väldigt händelserikt för mig och jag ska verkligen försöka stanna upp och njuta hela tiden. Det känns som att det här blir en perfekt start på det här året!

Edit: att livet kan förändras så snabbt. Imorse när jag skrev det här inlägget såg allt annorlunda ut. Jag har gråtit hela dagen utan att förstå varför. På gatan, emellan möten och när jag svarade på mail. Kanske var det för det här. Kanske inte. Vi får se när jag kommer tillbaka hit in. Kanske om en vecka. Kanske imorgonbitti. Kanske är det enda jag behöver bara att grotta ner mig i ytliga blogginlägg som inte har någon egentlig betydelse alls. Jag vet inte. Jag kan inte tänka alls just nu. Krama era kära hårt innan ni lägger er kväll. Vi hörs av när vi hörs av. Jag vet att ni förstår.

  1. Ta den tid du behöver! Rådiggar förövrigt din blogg, att det inte alltid handlar om det ytliga utan att du faktiskt skriver vad du känner & hur det är, en eloge till dig! Kram

  2. Ta den tid du behöver! Rådiggar förövrigt din blogg, att det inte alltid handlar om det ytliga utan att du faktiskt skriver vad du känner & hur det är, en eloge till dig! Kram

  3. Allt snack om samarbeten, sponsring, att man blir KÖPT av företag och att man tappar sin trovärdhet som bloggare – skriver om det i ett inlägg nu.

  4. Allt snack om samarbeten, sponsring, att man blir KÖPT av företag och att man tappar sin trovärdhet som bloggare – skriver om det i ett inlägg nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi