Mitt liv för prick ett år sedan

För prick ett år sedan såg mitt liv väldigt annorlunda ut i jämfört med vad det gör nu. Egentligen på alla möjliga plan. Vi tar det ifrån första början.

Jag bodde i Göteborg och spenderade alla mina vardagar på Nouws kontor i Göteborg med den här. Herregud vad hon förgyllde och förgyller mitt liv. Min Elin.

Jag åkte till Stockholm rätt ofta för att gå på events och hänga med en kille som jag dejtade då. Här var jag på ett event med Taco Truck som Daniel Redgert styrde.

Jag hängde jämt på Södermalm för att den där killen bodde där. Men i februari hade vi dejtat i ett halvår och jag insåg att vi inte skulle kunna bli ett par i alla fall. Känslorna fanns liksom inte där.

Men innan vi skiljdes åt så gick jag äran att lära känna Emma, en utav de härligaste människor jag känner idag. Tack Gud för killars fantastiska tjejkompisar!!!

Vi hängde på hennes balkong som hon hade då. Och jag kände att Stockholm kanske inte var så himla hemskt i alla fall.

Men för det mesta var jag ju i Göteborg. Och var ute. Jämt var jag ute. Kanske för att jag bodde 2min ifrån Avenyn och det var svårt att hålla sig ifrån det. Jag bodde ju i en hyresrätt på sex rum och kök med min vän Ellen. Ellen lärde jag känna på något dansgolv i samma veva som jag flyttade till Göteborg. Jag blev väldigt nära både henne och hennes familj och jag saknar dom allihopa<3 Det finns knappt några bilder på oss konstigt nog.

Idag ses vi egentligen inte alls, just för att hon bor i Göteborg och jag i Stockholm.

När jag var i Stockholm var jag också ute en del. Samma kväll som jag dumpade min dejt sprang jag in i P. Han försökte prata med mig men jag var liksom inte på humör. Veckan efter frågade han om en dejt och jag svarade ”Det vore kul! Men jag måste bara avsluta en sak först. Jag hör av mig!”. Sen var väl tanken att jag aldrig skulle höra av mig igen… Jag var så sjukt trött på killar och jag hade inte alls lust att börja dejta någon.

Så jag drog till Köpenhamn med Elin och gick på Fashion Week. Tillsammans med Zalando så trendspanade vi inför 2017. Och Zalando satte mitt i prick. Dom förutspådde jeans, matchande set och vida armar. Och vad går alla runt i just nu? Jo just det.

Emellan visningarna hade vi kvalitéstid med varandra. Jag hade ångest över killar (standard på den tiden) och Elin var i ett förhållande. Med andra ord tvärtom än hur det ser ut i dagsläget… Elin är singel och jag är sambo.

Ifrån Danmark skrev jag även ett inlägg som blev väldigt uppskattat. Jag visade bilder på tjejer ifrån Köpenhamns uteliv och vilken j*vla stil dom har! Läs HÄR. Det här är dock detsamma. Jag älskar fortfarande skimmer och glitter, men inte paljetter.

När jag kom hem så la Måndagspepp up
p ett avsnitt som hette ”Plugga inte vidare”. Något som upprörde många. Läs mitt Svar på tal inlägg HÄR. Ni är många som frågar och jag står fortfarande fast vid den åsikten. Vill man inte plugga, nejmen gör inte det då!

Dessutom blev vi nominerade till ”Årets podcast” i Finest Awards och var den första podden som sände LIVE! Ni fick ringa in och snacka med oss. Minns ni?

Måndagspepp flög även till Gotland och föreläste. Det var en så himla driven tjej som hade dragit ihop det hela och det blev världens pådrag på den lilla ön. Go you girl!!

Även fast Göteborg var det bästa som kunde hända mig där och då så hade jag i slutet väldigt väldigt mycket ångest. Jag stod still och trampade och mådde inte speciellt bra av att dricka alkohol fyra dagar i veckan. Precis omvänt i jämförelse med idag. Jag dricker max två dagar i veckan och går ALDRIG ut. Jag tycker att det är dötrist. Jag fick nog avsmak. Och dessutom är jag lyckligare än någonsin!

Emellan allt pendlande i februari så bodde jag då och då hos Vendela på Söder. Jag kom alltid hem till henne efter jobbiga utgångar eller när jag var ledsen. Vilket var typ jämt. Hon bodde nämligen rätt nära den där dejten. Så det föll sig naturligt liksom.

Dessutom bar jag JÄMT hatt, hade svinful stil och var korthårig. Inget jag saknar…

Om någon hade sagt till mig för ett år sen att jag 2017 skulle ha hittat mannen med stort M, bo i Stockholm (min plan var att leva och dö i Göteborg) och renovera min drömlägenhet på 73kvm hade jag skrattat rätt ut. Tänk hur annorlunda mitt liv är. Jag har bytt bort vänner och skaffat mig nya, har grymma samarbetspartners i ryggen, dubbla trafiken på bloggen och körkortet inom räckhåll. Jag är inte intresserad utav att resa utan istället bygga upp en trygg och stabil vardag och framtid. 2016 var året jag växte upp och mognade till.

Men den främsta skillnaden är att jag är lycklig. Jag är tacksam och ser fram emot åren som kommer. Speciellt nu när jag har min P. Fyfan vad fina år som väntar med honom och alla mina vänner.

  1. Blir lite skrämd över hur normalt det verkar vara att dricka alkohol 3-4 gånger i veckan. Jag tycker det är okej att dricka fredag och lördag en vanlig vecka (eller vid speciella tillfällen) men min åsikt verkar nog vara ganska gammelmodig nu för tiden haha…

  2. Blir lite skrämd över hur normalt det verkar vara att dricka alkohol 3-4 gånger i veckan. Jag tycker det är okej att dricka fredag och lördag en vanlig vecka (eller vid speciella tillfällen) men min åsikt verkar nog vara ganska gammelmodig nu för tiden haha…

  3. Återigen. Du har verkligen lagt lyckan i hans händer. Det känns farligt. Hoppas att du någon gång kommer att inse det.

  4. Återigen. Du har verkligen lagt lyckan i hans händer. Det känns farligt. Hoppas att du någon gång kommer att inse det.

  5. Ellinor. Jag behöver hjälp! Hatar att ”Önska inlägg” hos bloggare men jag är helt fast och vilsen just nu. Jag är 22 år gammal och bor hemma och jobbar med något som jag iof trivs med, men inte kommer att kunna ha en framtid på. Jag känner mig så fruktansvärt misslyckad och efter och ser alla mina vänner köpa lägenheter, resa världen runt och äta middag med sina pojkvänner. Mitt liv står helt still. Hur stoppar jag denna ålderkris mig och lugnar ner mig lite och inser att det är OK att vara 22 och bo hemma och inte ha livet färdigt i huvudet än? Jag har sån rikspanik!

  6. Ellinor. Jag behöver hjälp! Hatar att ”Önska inlägg” hos bloggare men jag är helt fast och vilsen just nu. Jag är 22 år gammal och bor hemma och jobbar med något som jag iof trivs med, men inte kommer att kunna ha en framtid på. Jag känner mig så fruktansvärt misslyckad och efter och ser alla mina vänner köpa lägenheter, resa världen runt och äta middag med sina pojkvänner. Mitt liv står helt still. Hur stoppar jag denna ålderkris mig och lugnar ner mig lite och inser att det är OK att vara 22 och bo hemma och inte ha livet färdigt i huvudet än? Jag har sån rikspanik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi