Min alla hjärtans dag

I min värld så är det några datum som är extra viktiga kärleksdagar. Antingen som är obligatoriska att umgås på, eller som man borde visa varandra extra kärlek under. Och det är Alla Hjärtans Dag, Morsdag, Midsommar (!!), ens födelsedag, jul och nyår. I veckor har jag längtat, blivit pirrig av och sett fram emot alla hjärtans dag. För det är ingen vanlig dag, det är kärlekens dag. Oavsett om man firar med familjen, en partner eller sin bästa vän. Det handlar inte om presenter, för det gör det aldrig för mig. Utan omtanken.

Det har varit så himla mycket med flytten att vi helt glömde av att boka bord. Så vi hade flyt som fick plats på Villa Godthem på Djurgården. Sådär magiskt mysigt och fint. Under kvällen fotostejkade jag, förutom när P pratade med servitören. Jag ville ge honom fullt fokus, och det gjorde jag under frukosten på Mellqvist och lunchen på Pytterian också. Med andra ord hade vi en heldag tillsammans <3

Aja. Till vårt bubbel beställde vi canapé, som var en liten mini skagentoast. Slurp! Sen beställde jag en fisksoppa… Jag har blivit beroende utav det… Den var god men lite trött faktiskt… Välj hellre schnitzeln som P tog. Hallåååå vad smarrig!

Under dagen fick jag lite olika bud ifrån PR kontor. Bland annat en tvål och hudlotion ifrån Molton Brown som jag älskar, en blommor och den här ballongen ifrån Bikbok. Mitt linne är köpt HÄR (adlink) men är slut i rött.

Under middagen pratade vi om fina minnen, hur dumma vi har varit mot olika kärlekar genom åren, vänskaper och jobb. P är verkligen min bästa bästa vän.

Det var supertrevligt, men för er som inte vet det så har jag haft problem med min mage i all oändlighet. Med mycket stress, dålig sömn, kaffe i överflöd och tighta kläder så får jag direkt kramper. Så vid 22 var jag dödstrött och hade ont som bara den. Så efterdrinken skippade vi. Men den här kiwisorben och P’s apelsinsorbet var topp 3 godaste glassmakerna jag har ätit. Så jag var toknöjd i alla fall.

Och även fast det är stressigt med lägenheten och allt annat, så försöker jag verkligen att ge minst en komplimang om dagen till P, pussa på honom, säga att jag älskar honom och peppa bäst jag kan. Inte bara på alla hjärtans dag, utan jämt. Man kommer så himla långt tillsammans om man bara är snälla mot varandra.

  1. Åh vad mysigt & gott det såg ut!<3 Har också, som du, några speciella datum som jag vill visa min kärlek samt uppskattning till mina nära och kära lite extra!

  2. Åh vad mysigt & gott det såg ut!<3 Har också, som du, några speciella datum som jag vill visa min kärlek samt uppskattning till mina nära och kära lite extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi