Jobbinspiration och måndagspeppad

Vad gör just DIG motiverad? Vissa behöver höra att dom inte klarar av pressen som sätts på dom, för att en gnista ska tändas. Andra behöver visualisera sig det där perfekta livet för att finna drivkraften. Och andra, som jag, behöver höra hur mitt liv kommer bli om jag aldrig gör det där jag drömmer om. Att jag kommer stå där och ångra allt jag aldrig gjorde. Att jag kommer bli bitter för att jag inte tog chanserna jag fick. Det ger mig ångest, och av ångesten finner jag motivation. Så de här bilderna prickar in på mig, men kanske inte på alla er.

Jag har hela livet låtit människor definiera mig hur jag är som person. ”Jaha den säger att jag är såhär i den här situationen, då är jag sån som person i alla situationer.” Men så är det ju verkligen inte. Bara för att någon annan uppfattar mig som slarvig privat tillexempel, så innebär inte det att jag är dålig på att hålla många bollar i luften i jobb. Eller att jag inte är en perfektionist när en kampanj ska spikas. Du är INTE vad andra säger att du är. Du är ALLTID mer än så.

Den här är så sann. Jag kan inte allt? Ingen annan heller. Men jag har inte den där mentaliteten att man ska vara bra på allt heller. Mitt mål är inte att vara halvbra på massa saker, utan mitt mål är att vara expert på EN sak. Lägg fokus på det, så kommer kunskaperna om allt annat på köpet.

Jag ser ofta mina fina sidor som en svag punkt. Men varför gör jag det? Jag är en härlig kollega som älskar att hjälpa till. Jag är ödmjuk och har fötterna på jorden. Men för den sakens skull betyder inte det att jag är enkel att köra över. Hjälper du andra blir du per automatik framgångsrik och omtyckt. Men det är viktigt att våga säga nej också. Du står i fokus och ska hinna med allt och tycka ditt arbete är ROLIGT.

Jag är sjukt positiv som människa vilket kan vara provokativt. Men att hitta lösningar i problem tar en bara framåt. Inställningen är superviktig, JÄMT.

Det här citatet gör mig så peppad på att jobba stenhårt. Kvällar, nätter, helger och tidiga morgnar. Alla dagar på jobbet är inte kul, men känner man såhär de flesta dagarna har man hittat rätt.

Bara som hashtagen lyder #bossbabe

DET HÄR ÄR SÅ SANT. Jag har upplevt båda. Det är inget fel på dig bara för att du inte får cred för allt du gör. Det finns bra och dåliga ledare. Lär dig vilken ledare du behöver för att pushas framåt. Ni ska ju sätta upp mål tillsammans och vara ett team. Våga ställa krav. ”Jag behöver en morot nu!” eller ”Nu har jag gjort det här, det här, det här och det här vilket har lett till dom här positiva resultaten för bolaget. Därför tycker jag att jag förtjänar den här lönehöjningen.” Tillexempel.

Är svaret nej på detta, sök ett jobb du vill ha. Ett jobb som ger dig något, som tar dig framåt och som får dig att känna dig behövd. Det är SÅ viktigt för den personliga utvecklingen.

När du har klarat av saker som känns läskiga, typ sagt upp dig från det där jobbet, sökt det där jobbet eller pratat med den där ingången till ditt drömyrke….. Så kommer lyckan på köpet. Ångesten ligger ju i allt det där vi aldrig gör men som vi drömmer om att göra. TA TAG I DITT LIV och ÄG DIN DRÖM.

Hoppas ni blev lika taggade på att göra er grej efter ni läste det här inlägget. Som n
i förstår har jag haft en sjuk inspirerande morgon, men det får ni höra mer om senare idag.

Bildkälla: Pintrest.

 1. Hej Ellinor!! Stort tack för ett så peppande inlägg! Detta tog rakt i hjärtat eftersom jag har känt mig så himla trött på jobbet, skolan och livet, behövde verkligen få lite ny inspiration. Vill så himla gärna göra en förändring av mitt liv och börja ett nytt stadie, men har så sjukt mycket ångest över att göra nått nytt. Tusen tack för detta inlägg, ser det som ”a sign” på att jag ska göra en förändring i mitt liv! Kram till dig!

 2. Hej Ellinor!! Stort tack för ett så peppande inlägg! Detta tog rakt i hjärtat eftersom jag har känt mig så himla trött på jobbet, skolan och livet, behövde verkligen få lite ny inspiration. Vill så himla gärna göra en förändring av mitt liv och börja ett nytt stadie, men har så sjukt mycket ångest över att göra nått nytt. Tusen tack för detta inlägg, ser det som ”a sign” på att jag ska göra en förändring i mitt liv! Kram till dig!

 3. Hej Ellinor. Har försökt kontakta dig om bloppisen men inte fått svar så testar här. Finns det några plagg kvar?

 4. Hej Ellinor. Har försökt kontakta dig om bloppisen men inte fått svar så testar här. Finns det några plagg kvar?

 5. Så himla sant! Behövde verkligen meningen ”du är inte vad andra säger att du är”, för det är så himla lätt att tappa bort sig själv i andras åsikter. Tack för att du delar med dig av dina kloka ord! 😊

 6. Så himla sant! Behövde verkligen meningen ”du är inte vad andra säger att du är”, för det är så himla lätt att tappa bort sig själv i andras åsikter. Tack för att du delar med dig av dina kloka ord! 😊

 7. Hej Ellinor! Först och främst vill jag bara att jag uppskattar din blogg otroligt mycket, väldigt inspirationsgivande! Nu till min fråga, om du inte hade arbetat med det du gör idag, dvs bloggen osv vad hade du vela arbetat med isf? Jag är väldigt nyfiken på vad som intresserar dig. Kram!

 8. Hej Ellinor! Först och främst vill jag bara att jag uppskattar din blogg otroligt mycket, väldigt inspirationsgivande! Nu till min fråga, om du inte hade arbetat med det du gör idag, dvs bloggen osv vad hade du vela arbetat med isf? Jag är väldigt nyfiken på vad som intresserar dig. Kram!

 9. Tack Ellinor!!!! Verkligen vad jag behövde läsa en sen måndagseftermiddag i skolan när krafterna hoade gått ur mig. Fick faktiskt kraft till att lägga ner det sista jag hade att svara på tunga frågor.. Måste bara säga att jag verkligen blir så inspirerad av din blogg, på alla plan. Det du skriver och förmedlar ger en sådan drivkraft, ger inspiration och får en att orka kämpa lite längre och lite mer. Ännu en gång, tack Ellinor.

 10. Tack Ellinor!!!! Verkligen vad jag behövde läsa en sen måndagseftermiddag i skolan när krafterna hoade gått ur mig. Fick faktiskt kraft till att lägga ner det sista jag hade att svara på tunga frågor.. Måste bara säga att jag verkligen blir så inspirerad av din blogg, på alla plan. Det du skriver och förmedlar ger en sådan drivkraft, ger inspiration och får en att orka kämpa lite längre och lite mer. Ännu en gång, tack Ellinor.

 11. Herregud, TACK SÅ MYCKET!!! detta var verkligen något jag behövde läsa och sättet du skriver på gör allting såå mycket bättre. Snälla fler såna här inlägg <3 du är bäst!

 12. Herregud, TACK SÅ MYCKET!!! detta var verkligen något jag behövde läsa och sättet du skriver på gör allting såå mycket bättre. Snälla fler såna här inlägg <3 du är bäst!

 13. Hur går det med renoveringarna? Älskar dina inlägg och stories när du delar tankar och visar hur allt tar sig, mer sånt!😍

 14. Hur går det med renoveringarna? Älskar dina inlägg och stories när du delar tankar och visar hur allt tar sig, mer sånt!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi